Ο Oswald Mosley για τις θέσεις του Φασισμού

Πριν την γέννηση ενός νέου πολιτισμού, ο νους και η ψυχή του Έθνους είναι επάναγκες να αφυπνισθεί. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι απαραίτητη η συνεχής Φασιστική πάλη και εν τέλει ο Φασιστικός θρίαμβος.
Μόνο ο Φασισμός μπορεί να διατηρήσει την ειρήνη, γιατί η πολιτική του απομονώνει τις αιτίες ενός πολέμου. Η κύρια αιτία του πολέμου είναι η πάλη για νέες αγορές και η απληστία του διεθνούς εβραϊκού κεφαλαίου. Ο σκοπός της Φασιστικής Κυβέρνησης θα επιτύχει, εάν η ιδεολογία μας πείσει ότι ο διεθνισμός κι όχι ο Εθνικισμός σημαίνουν πόλεμο. Εξαλείψτε τα αίτια του πολέμου και η ειρήνη θα εξασφαλισθεί πραγματικά.


Δεν επιτρέπουμε σε ξένους όπως είναι οι Εβραίοι, να είναι είτε βουλευτές είτε άλλου είδους αξιωματούχοι, ή να τους αποδίδονται τα ίδια προνόμια με τους Βρετανούς πολίτες. Στους Εβραίους δεν θα δοθούν αυτά τα προνόμια. Οποιοσδήποτε είναι στην υπηρεσία του Φασιστικού κράτους πρέπει να είναι απολύτως Βρετανός.

O Φασισμός μάχεται εναντίον των ψεύτικων αξιών της παρακμής όχι με την βία,αλλά με την πειθώ και το παράδειγμα.

Ο Φασισμός στην ουσία του είναι η πίστη στο Έθνος που βρίσκει διαφορετική έκφραση και μέθοδο σε κάθε έθνος. Για αυτό τον λόγο οι Φασιστικές κινήσεις διαφοροποιούνται ανά χώρα περισσότερο από τις σοσιαλιστικές και τις κομμουνιστικές που είναι φύσει διεθνιστικές άρα και υπό τον εβραϊκό έλεγχο.


Ο τύπος δεν θα είναι ελεύθερος να λέει ψέμματα. Αυτό δεν είναι ελευθερία για τον λαό, αλλά τυραννία στο μυαλό και στην ψυχή του.

Ο Φασισμός φρονεί ότι η νοσοκομειακή περίθαλψη πρέπει να διατίθεται δωρεάν σε κάθε πολίτη που θα την έχει ανάγκη και επιπρόσθετα υψηλής εκπαίδευσης ιατροί και νοσοκόμες θα ενταχθούν σε κάθε νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι στην Γερμανία μολονότι η Εθνικοσοσιαλιστική Κυβέρνηση ανέλαβε ολοκληρωτικά την ευθύνη της παροχής δωρεάν πρόνοιας σε όλους τους πολίτες, δεν μειώθηκε το πνεύμα της θυσίας, των δωρεών και της φιλανθρωπίας προς τα νοσοκομεία, γηροκομεία και εν γένει στα ιδρύματα κοινωνικής μέριμνας.


Οι γυναίκες δεν θα εκδιωχθούν από την βιομηχανία αλλά επίσης δεν θα εκδιωχθούν και από τον οίκο τους κάτι που υποχρεώνονται να κάνουν συχνά τώρα. Πολλές γυναίκες που θέλουν να μείνουν στο σπίτι να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, οδηγούνται στην βιομηχανία, γιατί οι σύζυγοι ή οι πατεράδες τους είναι άνεργοι ή αμείβονται με πολύ χαμηλούς μισθούς.

Αυτό συνιστά θανάσιμη απειλή προς την Φυλή, κάτι που η Φασιστική οικονομική πολιτική θα περιορίσει μέσω της οικονομικής ανάπτυξης του και του συστήματος μισθών και τιμών, το οποίο θα αμείβει τον άνδρα αρκετά ώστε να μπορεί να διατηρήσει τον οίκο του.

Oswald Mosley



Το φυλετικό ''μίσος'' του εθνικοσοσιαλισμού




Τον Μαϊο του 2014, ένας οδηγός ταξί στην Νέα Υόρκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τα ΜΜΕ να έχουν πάθει υστερία. Όλα ξεκίνησαν όταν αντί-φασίστες ανακάλυψαν τον συγκεκριμένο τύπο να φοράει περιβραχιόνιο με τη σβάστικα. Τα κανάλια έπαιζαν το συγκεκριμένο θέμα σε βαθμό υστερίας και ζητήθηκε ο οδηγός να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Κάτι το οποίο έγινε για 30 μέρες. Αυτό που κάνει την ιστορία ακόμα πιο περίεργη είναι ότι ο "ναζί", Gabriel Diaz, ήτανε μαύρος. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν αμαθή ρεπόρτερ στο σπίτι του, ο Diaz περήφανα υπερασπίστηκε τη γνώμη του και πάγωσε εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική. Εδώ μερικά αποσπάσματα από τη συζήτηση: 

Δημοσιογράφος: Γνωρίζεις τι είναι αυτό που φοράς (σβάστικα), έτσι;
Diaz: Γνωρίζω τι σημαίνει. Τα ΜΜΕ το προβάλουν ως ένα σύμβολο μίσους, αλλά δεν είναι για εμάς, όχι για εμάς.

Δημοσιογράφος: Ποιοί είναι οι "εμείς".
Diaz: Οι πιστοί στην ιδεολογία. Οι εθνικοσοσιαλιστές. Δεν λέμε "ναζί". Εσείς το αποκαλείτε έτσι.

Δημοσιογράφος: Ναι αλλά γνωρίζεις τι έγινε στον εθνικοσοσιαλισμό σωστά?
Diaz: Πιστεύω ότι μας έχουν πει ψέματα για τον Χίτλερ όλη μας τη ζωή.

Δημοσιογράφος: Γιατί το φοράς;(το περιβραχιόνιο)
Diaz: Γιατί είμαι εθνικοσοσιαλιστής.

Δημοσιογράφος: ΤΙ σημαίνει αυτό;
Diaz: Πιστεύω στην φυσική ροή των πραγμάτων..Πιστεύουμε στην φύση.

Δημοσιογράφος: Γνωρίζεις ότι, οι πραγματικοί εθνικοσοσιαλιστές δεν θα νοιαζόντουσαν για σένα καθόλου.
Diaz: Δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς με αυτό.

Δημοσιογράφος: Πίστευαν στην άρια υπεροχή. Εξολόθρευαν ανθρώπους που δεν τους άρεσαν.
Diaz: Λοιπόν...Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν σου διδάσκει να μισείς τους άλλους. Σου διδάσκει να αγαπάς τη φυλή σου ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Ποιος είπε ότι πρέπει να είσαι λευκός για να είσαι εθνικοσοσιαλιστής; Δεν χρειάζεται να είσαι λευκός. Ο καθένας μπορεί να είναι.





Έχει άδικο ο Diaz; Διδάσκει ο εθνικοσοσιαλισμός να μισούμε ή ο Χίτλερ ο ίδιος είπε ποτέ να μισούμε τους ανθρώπους των άλλων φυλών; Στην Πολιτική Διαθήκη του ο Χίτλερ δηλώνει τα εξής: ''Η φυλετική υπερηφάνεια μας δεν έχει χαρακτήρα επιθετικό, πλην του σημείου εκείνου που αφορά την εβραϊκή φυλή''. (13 Φεβρουαρίου 1945)

Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Ο Μιγκέλ Σερράνο μάλιστα είχε δηλώσει ότι ο εθνικισμός αποτελεί μια γάγγραινα για τον εθνικοσοσιαλισμό και ότι οι εθνικιστές είναι απλώς ρατσιστές χωρίς να έχουν γνώσεις επί του φυλετικού ζητήματος και διατηρούν ένα αφύσικο μίσος προς τους αλλόφυλους.

Επίσης ο Χίτλερ ξεκαθάρισε την βάση του εθνικοσοσιαλισμού:

''Διακηρύσσω ταύτα, όντας απελευθερωμένος από κάθε φυλετικό μίσος. Ασφαλώς και είναι ασυμβίβαστη η ανάμειξη οιασδήποτε φυλής με άλλες φυλές. Πλην ελαχίστων, ανούσιων επιτυχιών, η συστηματική φυλετική επιμειξία ουδέποτε έφερε θετικά αποτελέσματα. Η βούληση της να παραμείνει φυλετικά καθαρή και αγνή, αποτελεί μία απτή απόδειξη της ζωτικότητας και της καλής υγείας μιας φυλής. Η υπερηφάνεια για τη δική μας τη φυλή, χωρίς να υποτιμούμε ή να περιφρονούμε οιαδήποτε άλλη φυλή, αποτελεί ένα ορθό και υγιές από κάθε άποψη συναίσθημα. Ουδέποτε θεώρησα τους Ιάπωνες ή τους Κινέζους ως κατώτερους έναντι ημών. Είναι γεγονός ότι αμφότεροι οι λαοί ανήκουν σε αρχαίους πολιτισμούς μεγάλης ποιοτικής στάθμης. Δικαιούνται να νιώθουν υπερήφανοι για το παρελθόν τους και ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας αναφέρεται στο παρελθόν αυτό, όπως ακριβώς εμείς διαθέτουμε το δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε για τον πολιτισμό στον οποίο τώρα ανήκουμε''. (13 Φεβρουαρίου 1945)

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πως αν πραγματικά όλες οι φυλές διδάσκονταν τον Αδόλφο Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό, τότε πραγματικά δεν θα υπήρχε κίνδυνος φυλετικής επιμειξίας.  Όποιος διαβάσει το Μein Kampf  θα διαπιστώσει ότι ο Χίτλερ είναι κάθετα αντιαποικιοκράτης. Σαφέστατα ο Χίτλερ υποστηρίζει ότι ο Άριος υπήρξε ο Προμηθέας της Ανθρωπότητας. Αυτό όμως δεν μπορεί να μεταφραστεί σε μίσος. Το αποδεικνύει η εξέλιξη της Ιστορίας της ανθρωπότητας.

Στο τραγούδι του θεού Κρίσνα έχει δοθεί το αιώνιο μήνυμα της διατήρησης της φυλής από αρχαιοτάτων χρόνων: 'πό τη διαφθορά των γυναικών επέρχεται η σύγχυση των φυλών. Από τη σύγχυση των φυλών, η απώλεια της μνήμης. Από την απώλεια της μνήμης, η έλλειψη κατανόησης. Και από αυτήν όλα τα δεινά''. (Bhagavad Gita)



Η εθνικοσοσιαλίστρια Savitri Devi έδωσε το εθνικοσοσιαλιστικό μήνυμα που δεν εκφράζει κανένα μίσος για τις άλλες φυλές, αλλά αντιθέτως ένα μήνυμα υπέρ της διατήρησης τους: 

''Είμαι υπέρ ενός πολυφυλετικού κόσμου στον οποίο κάθε φυλή διατηρεί τον εαυτό της, σε αρμονία με τις άλλες φυλές. Όπως σε έναν κήπο, που υπάρχουν παρτέρια ρόδων και παρτέρια με γαρύφαλα και ίριδες και διάφορα άλλα άνθη. Δεν αναμειγνύονται. Παραμένουν ξέχωρα, και κάθε ένα έχει την δική του ομορφιά. Είμαι ενάντια στην αποικιοκρατία λόγω του ότι αυτή μολύνει τόσο τον αφέντη όσο και τον σκλάβο. Τον αφέντη τον μολύνει ακόμα περισσότερο''.

Από που προέρχεται το φυλετικό μίσος και η προσπάθεια φυλετικής επιμειξίας;  Η αλήθεια δεν έρχεται μόνο από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και την Παλαιά Διαθήκη. Έρχεται απευθείας από την αρχαία Ρώμη:

''...μεταξύ Εβραίων υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και είναι πάντα έτοιμοι να φανούν σπλαχνικοί ο ένας προς τον άλλο, αλλά για τους υπόλοιπους λαούς τρέφουν έχθρα και μίσος...απέχουν από ερωτικές σχέσεις με γυναίκες άλλων εθνών.. καθιέρωσαν την περιτομή ώστε να ξεχωρίζουν από τους άλλους λαούς''. (Κορνήλιος Τάκιτος, Ιστορίες V)



Οι νόμοι που θεσπίζονται σήμερα για να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους που υπερασπίζονται την αλήθεια του εθνικοσοσιαλισμού, τον φυσικό νόμο, το Ντάρμα όπως λένε οι Ινδουιστές, μπορούν να μας θυμίσουν τα λόγια του θεϊκού Πλάτωνα:

''Μας συνδέει η φύση κι όχι ο νόμος. Γιατί η φύση συνδέει με συγγένεια το όμοιο με το όμοιο, ενώ ο νόμος των ανθρώπων ο δυνάστης, συχνά επιβάλλει με την βία σχέσεις που δεν τις ανέχεται η φύση''. (Πρωταγόρας) 

(τὸ γὰρ ὅμοιον τῷ ὁμοίῳ φύσει συγγενές ἐστιν, ὁ δὲ νόμος, τύραννος ὢν τῶν ἀνθρώπων, πολλὰ παρὰ τὴν φύσιν βιάζεται)


Ας δούμε μερικές φωτογραφίες των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών με ανθρώπους άλλων φυλών:






O Ray  Hagins, ένας άνθρωπος που ανήκει στην νεγρική φυλή, είπε:

''Αυτοί οι μπάσταρδοι που λέγονται Εβραίοι έπεισαν τον κόσμο ότι ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν τρελός. Όλοι μεγαλώσαμε γνωρίζοντας ότι ο Χίτλερ ήταν ένας τύραννος, ένας τρελός. Ανακάλυψα ότι αυτοί ήταν οι ψεύτες από τους οποίους ο Χίτλερ προσπαθούσε να γλυτώσει τον κόσμο''.




Ray Hagins

''Στο μεταξύ,εν όψει των τρομερών κρίσεων που συγκλονίζουν και συνταράσουν μια σειρά από χώρες, δεν θα κουραστούμε να εφιστούμε την προσοχή των διαφόρων λαών σε σχέση με τον απειλητικό αυτό κίνδυνο που ελοχεύει σε βάρος της ανθρωπότητος και να φωνάζουμε διαρκώς προς αυτούς ότι οι Εβραιοσιωνιστές είναι η αιτία''.
Γιόζεφ Γκαίμπελς


Διαβάστε επίσης:



Η Κινέζα έχει κάθε δικαίωμα να θέλει να διατηρήσει την καθαρότητα του αίματος της σεβόμενη τους φυσικούς νόμους και την φυλή της.

πηγή

''Τα θεμέλια του Εθνικοσοσιαλισμού θα μπουν μετά τον θάνατο μου''




«Όταν ο Χίτλερ απευθυνόταν σε μένα, συνεχίζει ο Ράουσνιγκ, προσπαθούσε να εκφράσει το οράματα του, για μια καινούρια ανθρωπότητα με έννοιες λογικές και συγκεκριμένες. Έλεγε: «Η δημιουργία δεν έχει τελειώσει. Ο άνθρωπος φτάνει σε μια φάση μεταμόρφωσης. Το αρχαίο ανθρώπινο είδος είχε ήδη μπει σ' ένα στάδιο της φθοράς και της επιβίωσης. Η ανθρωπότητα ανεβαίνει κάθε 700 χρόνια μια σκάλα, και η κατάληξη της πόλης είναι ακόμα πιο μακριά, είναι η έλευση των Γιων του Θεού. Όλη η δημιουργική δύναμη επικεντρώνεται σ' αυτό το νέο είδος. Τα δύο είδη θα αναπτυχθούν σύντομα. Το ένα θα εξαφανιστεί, το άλλο θα εκκολαφτεί. Ο κοινός άνθρωπος θα ξεπεραστεί... Καταλαβαίνετε τώρα το βαθύ νόημα του εθνικοσοσιαλισμού; Αυτός που βλέπει τον εθνικοσοσιαλισμό σαν πολιτική κίνηση, δεν ξέρει και πολλά πράγματα...»



''Η επανάσταση μας είναι ένας καινούριος γύρος, ή καλύτερα ο τελευταίος γύρος της πορείας που οδηγεί στην κατάργηση της ιστορίας...δεν γνωρίζετε τίποτα για μένα, οι σύντροφοι του κόμματος δεν ξέρουν τις σκέψεις μου, ούτε γνωρίζουν τίποτα για το μεγαλειώδες οικοδόμημα του οποίου τα θεμέλια θα μπουν το λιγότερο μετά το θάνατο μου... υπάρχει μια καθοριστική καμπή του κόσμου, βρισκόμαστε στη δίνη των καιρών... Θα υπάρξει μια παγκόσμια αναταραχή, που εσείς οι μη μυημένοι δε θα μπορέσετε να καταλάβετε... Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι περισσότερο από τη γέννηση μιας νέας θρησκείας...''


Ένα φθινοπωρινό πρωινό του 1923, πέθανε στο Μόναχο ένας περίεργος άνθρωπος που ήταν ποιητής, δραματουργός, δημοσιογράφος μποέμ, και τον έλεγαν Ντίντριχ 'Εκαρτ. Είχε τακτοποιήσει όλες του τις υποθέσεις. Πέθανε, άλλα η εταιρεία Thule, θα συνέχιζε να ζει και θα άλλαζε τον κόσμο και τη ζωή μέσα στον κόσμο. Το 1920, ο Ντίντριχ Έκαρν και ένα ακόμα μέλος της εταιρείας Τhule, ο αρχιτέκτονας Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, γνωρίστηκαν με το Χίτλερ. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από συνεννόηση, στο σπίτι του Βάγκνερ στο Μπαϊρόιτ. Κατά τη διάρκεια τριών χρόνων περιτριγύριζαν το μικρό λοχαγό του Reichswehr και κατεύθυναν τις σκέψεις και τις πράξεις του.

Ο Κόνραντ Χέιντεν έγραφε: «Ο Έκαρτ είχε αναλάβει την πνευματική διάπλαση του Χίτλερ. Του μάθαινε επίσης να γράφει και να μιλάει. Η διδασκαλία του βασιζόταν σε δύο επίπεδα: η μυστική διδασκαλία και η διδασκαλία της προπαγάνδας». Διηγήθηκε κάποιες συζητήσεις που είχε με το Χίτλερ πάνω στο δεύτερο επίπεδο διδασκαλίας σε μια περίεργη μπροσούρα με τον τίτλο: ''Ο μπολσεβικισμός από το Μωυσή μέχρι το Λένιν''. Τον Ιούλιο του 1923 ο Έκαρτ, αυτός ο καινούριος δάσκαλος, έγινε ένα από τα εφτά ιδρυτικά μέλη του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος. Εφτά: ιερός αριθμός. Το φθινόπωρο λίγο πριν πεθάνει, είπε: «Ακολουθήστε το Χίτλερ. Θα χορέψει αλλά το σκοπό της μουσικής θα τον έχω γράψει εγώ. Του ανοίξαμε το δρόμο να επικοινωνήσει μ' Αυτούς. Μη με λυπάστε: Επηρέασα την ιστορία περισσότερο από κάθε άλλο Γερμανό»...

Ο Εθνικοσοσιαλισμός υπήρξε απ' αυτές τις σπάνιες στιγμές της ιστορίας του πολιτισμού μας, όπου μια πόρτα άνοιξε προς έναν άλλο κόσμο, μ' ένα τρόπο θορυβώδη και ορατό. Είναι πολύ περίεργο που οι άνθρωποι έκαναν πως δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, έξω από τις συνηθισμένες επιπτώσεις του πολέμου και της πολιτικής.