Βλαντιμίρ Πούτιν: ''Είμαι κομμουνιστής''




Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε ομιλία του σε συνάντηση με τα μέλη του All-Russia People‘s Front στη Σταυρούπολη της Ρωσίας, στις 25 Ιανουαρίου, δήλωσε ότι είναι και ήταν ανέκαθεν λάτρης των κομμουνιστικών "ιδεών".
Πηγή: Alexei Druzhinin / SPUTNIK / KREMLIN / REUTERS


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι και ήταν ανέκαθεν λάτρης των κομμουνιστικών «ιδεών», ενώ επίσης παρομοίωσε το σοβιετικό κώδικα συμπεριφοράς με την Αγία Γραφή, μετέδωσε το ανεξάρτητο πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου, στη Σταυρούπολη της Ρωσίας ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την παρακάτω διατύπωση:

«Γνωρίζετε ότι εγώ, όπως και ακόμα 20.000.000 πολίτες, υπήρξα μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης. Και δεν υπήρξα απλά μέλος, αλλά εργάστηκα επί 20 χρόνια σε έναν οργανισμό του κόμματος που ονομαζόταν «Επιτροπή Κρατικής Ασφάλειας» αναφερόμενος στην περίοδο εργασίας του στην KGB.

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήμουν όπως γνωρίζεται μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος από ανάγκη, ήμουν διότι μου άρεσαν και μου αρέσουν πάρα πολύ οι κομμουνιστικές ιδέες και μου αρέσουν ακόμα».


Γέλτσιν και Πούτιν

Στην ομιλία του ο Πούτιν επισήμανε ότι δεν ήταν απλά ένας αξιωματούχος στο Κομμουνιστικό Κόμμα, και αναφερόμενος σε εσωτερικά ζητήματα του ΚΚΣΕ τόνισε πως ο Ηθικός Κώδικας του κομμουνιστικού δόγματος – ο οποίος ακολουθείται απ’ όλα τα μέλη του κόμματος – ομοιάζει καταπληκτικά με τη Βίβλο.

Σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο ο κώδικας αυτός περιστρεφόταν γύρω από βασικές έννοιες όπως η αδελφοσύνη, η ισότητα και η ευτυχία. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι αυτές οι ιδέες δεν εκφράστηκαν πλήρως στην ΕΣΣΔ, και στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ο Κομμουνισμός επιβλήθηκε δια της καταστολής των Τσάρων, από τους Κομμουνιστές.


Αναφερόμενος στον Λένιν, ο Πούτιν δήλωσε ότι ο Λένιν, ο ιδρυτής του Κομμουνισμού, έκανε λάθος στο θέμα του βαθμού της αυτονομίας των υπόλοιπων Σοβιετικών περιοχών, σε αντίθεση με τον διάδοχό του Στάλιν ο οποίος κινήθηκε ορθά.

https://www.frontpagemag.com/point/261611/putin-i-liked-communist-and-socialist-ideas-very-daniel-greenfield



Ο Πούτιν ανάβει κερί στην εβραϊκή λυχνία


Ο Πούτιν με κιπά στο τείχος των δακρύων


Ο Πούτιν κρατώντας την εβραϊκή λυχνία


Ο Πούτιν με Εβραίους

Πόσο απλά εξηγούνται όλα για τον Πούτιν και τους Εβραίους και τις δηλώσεις του για τον κομμουνισμό; Απλώς αρκεί να ανατρέξουμε στα λεγόμενα του Φρίντριχ Ένγκελς:


Επιπλέον, χρωστάμε πολλά στους Εβραίους. Αφήνοντας κατά μέρος τον Χάινε και τον Μπέρνε, ο Μαρξ ήταν ένας ακραιφνής Εβραίος· ο Λασάλ ήταν Εβραίος. Πολλοί από τους καλύτερους ανθρώπους μας είναι Εβραίοι. Ο φίλος μου ο Βίκτωρ Άντλερ, ο οποίος βρίσκεται τώρα σε μια βιενέζικη φυλακή για την αφοσίωσή του στην υπόθεση του προλεταριάτου, ο Έντουαρντ Μπερνστάιν, συντάκτης του Sozialdemokrat του Λονδίνου, ο Πάουλ Σίνγκερ, ένας από τους καλύτερους άνδρες μας στο Ράιχσταγκ – άνθρωποι που είμαι υπερήφανος να τους αποκαλώ φίλους μου, και όλοι τους Εβραίοι! Κατόπιν όλων, εγώ ο ίδιος είχα βαπτιστεί σε Εβραίο από την Gartenlaube και, μάλιστα, εάν μου επιβαλλόταν να διαλέξω, θα προτιμούσα ευχαρίστως να είμαι Εβραίος παρά «Χερ φον».

 Arbeiter-Zeitung, No 19, 9 Μάη, 1890  Πηγή: Μαρξιστική Σκέψη, τόμος 6, σελ. 102-103 

Η Ευρώπη μετά την πτώση του Γ΄Ράιχ:




''Ο αντισημιτισμός συμφέρει στους εκμεταλλευτές, σαν αλεξικέραυνο που απομακρύνει από τον καπιταλισμό το χτύπημα των εργαζομένων. Ο αντισημιτισμός είναι επικίνδυνος για τους εργαζόμενους, σαν απατηλό μονοπάτι που τους ξεστρατίζει από το σωστό δρόμο και τους οδηγεί στη ζούγκλα. Γι’ αυτό οι κομμουνιστές, σαν συνεπείς διεθνιστές, δεν μπορούν να μην είναι ανειρήνευτοι και ορκισμένοι εχθροί τού αντισημιτισμού. 

Στην ΕΣΣΔ ο αντισημιτισμός διώκεται αυστηρότατα από τον νόμο, σαν φαινόμενο βαθιά εχθρικό προς το Σοβιετικό καθεστώς. Οι δραστήριοι αντισημίτες, σύμφωνα με τους νόμους τής ΕΣΣΔ, τιμωρούνται με θάνατο''.

Ιωσήφ Στάλιν, http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8671.html





Οι Ρώσοι πολίτες είχαν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δουν δηµοσιοποιηµένα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις ιστορικές πληροφορίες ότι ο Βλαντίµιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, ο διάσηµος επαναστάτης Λένιν, ιδρυτής της Σοβιετικής Ενωσης, είχε εβραϊκή καταγωγή. 
συνέχεια εδώ






ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ:



EΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ;
ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; 
Στις 15-1 - 1941  ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Ζαχαριάδης ζητούσε στην τρίτη επιστολή του ότι ζητάει η Χρυσή Αυγή και οι εθνικιστές σήμερα:

 ''Εξωτερική συμμαχία με την Ε.Σ.Σ.Δ.'' και '' ολόπλευρη προσέγγιση προς την Ε.Σ.Σ.Δ. ''

Όπως αποδεικνύεται από όλα τα παραπάνω διόλου τυχαία δεν διελύθη η Σοβιετική Ένωση έτσι απλά...Ο ρωσικός κίνδυνος παραμονεύει ακόμα για να καταπνίξει την Ευρώπη με τις ευλογίες των ακροδεξιών κοινοβουλετικών κομμάτων.

Δημοσιεύτηκε από Europe of Aryans