Πως βλέπει ένας ναζί τον κόσμο σήμερα;



Οι εθνικοσοσιαλιστές γνώριζαν καλά γιατί πολεμούσαν. Γνώριζαν ότι η πτώση του Γ' Ράιχ θα έφερνε το χάος. Έγραψαν λοιπόν σε τοίχους ''Sieg oder Chaos'',  δηλαδή ''Νίκη ή χάος''. 


Ακούμε κάθε μέρα τους δημοκράτες να κατηγορούν τον εθνικοσοσιαλισμό, να καταδικάζουν την βία, να προβάλλουν τα ψεύδη τους για τα εγκλήματα του ναζισμού και όλα όσα βίωσε η ανθρωπότητα από το ''τέρας'' του φασισμού. Νιώθουν ευτυχείς που δεν έζησαν τον Β'  Παγκόσμιο Πόλεμο. Νιώθουν ότι απολαμβάνουν ελευθερία. Πιστεύουν ότι ζουν ειρηνικά. Πιστεύουν στον άνθρωπο. Είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάθε είδους δικαιωμάτων. Απαιτούν ισότητα. Δέχονται τα πάντα και δεν τους ενοχλεί τίποτα. Όχι ακριβώς τίποτα. Τους ενοχλούν οι ναζί ! Ας δούμε λοιπόν τα τέρατα της δημοκρατίας, τα πραγματικά τέρατα που σκοτώνουν την ανθρωπότητα κάθε μέρα εδώ και 70 χρόνια.

Οι Antifa  στηρίζουν το Ισραήλ!




Οι Gay  είναι με το Ισραήλ !



Οι φεμινίστριες είναι αντιναζί !


Οι χασικλήδες γιορτάζουν την πτώση του 
Γ' Ράιχ στις 9 Μαϊου με χασίς!


Θα προσφέρουμε όμως περισσότερες εικόνες δημοκρατίας:

Η μουσική βιομηχανία προωθεί εκφυλισμένα πρότυπα με τα ''αστέρια'' της:





Περισσότερη ομοφυλοφιλία, προσβολή θρησκείας, αντιφασισμός και φεμινισμός:



Τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων που απαιτούνται μέσω των ''παρελάσεων'' τους :




Δεν φταίω εγώ αν ανοίξεις τον παρακάτω σύνδεσμο:

Η παράνοια προωθείται και στην ψυχαγωγία μέσω του κινηματογράφου:




Εμείς ηλίθιε δημοκράτη παραμένουμε αμετανόητοι ΝΑΖΙ :

''Ο ανώτατος σκοπός του φυλετικού κράτους πρέπει να είναι η φροντίδα της προστασίας όλων αυτών που εκπροσωπούν την πρωταρχική ράτσα και που αυτοί διαδίδουν τον πολιτισμό και αποσκοπούν στην ομορφιά και στην ηθική αξιοποίηση μιας ανώτερης κοινωνίας. Εμείς και μόνο από το γεγονός ότι είμαστε Άριοι δεν μπορούμε παρά να θεωρούμε το κράτος σαν ένα οργανισμό που εκπροσωπεί τον λαό,οργανισμό που όχι μόνο εξασφαλίζει την ύπαρξη αυτού του λαού, αλλ' ακόμη αναπτύσσοντας τις ηθικές και διανοητικές του ικανότητες τον κάνει να φθάσει στην ανώτατη βαθμίδα της ανθρώπινης απελευθέρωσης''. Αδόλφος Χίτλερ, Ο Αγών μου


Eμείς ηλίθιε αντιφασίστα, δημοκράτη, θέλουμε τα παιδιά μας έτσι:

:
 Κι όχι έτσι:




Για αυτό λοιπόν λέμε:


και 




Die Kultur der Arier