Miguel Serrano και Σημειώσεις Bohrmann



Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Πολιτική Διαθήκη του Χίτλερ ή αλλιώς Σημειώσεις Μπόρμαν, είναι πλαστή. Ο Μιγκέλ Σερράνο στο τέλος του βιβλίου ''Χρυσή Χορδή'' χρησιμοποιεί απόσπασμα από το συγκεκριμένο βιβλίο. Όταν φυσικά μιλά ο Σερράνο οι ανύπαρκτοι δεν έχουν καμιά υπόσταση και οι ισχυρισμοί τους καταρρέουν. Μήπως μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Σερράνο δεν γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον Εθνικοσοσιαλισμό και τον Χίτλερ; Αυτός ο μεγάλος αγωνιστής του Εθνικοσοσιαλισμού ξεκαθαρίζει πως μόνο ο Ρούντολφ Ες από τους ανθρώπους που πλαισίωναν τον Χίτλερ τον γνώριζε πραγματικά. Ας δούμε το απόσπασμα του βιβλίου: 

Tην 13η  Φεβρουαρίου του 1945 στο Βερολίνο, ο Χίτλερ δήλωσε: "Αν κερδίσω αυτόν τον πόλεμο θα είναι το τέλος της Εβραϊκής Αυτοκρατορίας και του Εβραϊκού Παγκόσμιου  Ελέγχου, αλλά αν χάσω τον πόλεμο η εβραϊκή η νίκη θα είναι μικρής διάρκειας''.

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό μήνυμα που άφησε ο Χίτλερ σε όλους μας. Στο ίδιο βιβλίο ο Σερράνο γράφει πως ''οι Γερμανοί επέλεξαν να χάσουν τον φυσικό Παγκόσμιο Πόλεμο για να σωθεί ο μύθος, όπως ακριβώς οι Δρυίδες επέλεγαν να χάσουν μια μάχη για να κερδίσουν τον τελικό πόλεμο''.


Ο Χίτλερ στην ίδια ημερομηνία αναφέρει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό σχετικά με τις άλλες φυλές και την αντίληψη του Εθνικοσοσιαλισμού ως προς αυτές. Έχουμε γνωρίσει χώρους που απλά απαξιώνουν και υβρίζουν οποιαδήποτε φυλή σαν Ιουδαίοι παριστάνοντας τους γνώστες του Εθνικοσοσιαλισμού και τους ακέραιους ιδεολόγους, συνεχίζουν να κάνουν κακό ως προς την αλήθεια την Ιδέας και να ενισχύουν τον εχθρό και τις συκοφαντίες του. Αυτοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από καιροσκόποι που διατηρούν μια αυλή για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους ή κάποια αλλότρια συμφέροντα.  Ιδού τι είπε ο Χίτλερ στις 13 Φεβρουαρίου του 1945:

Διακηρύσσω ταύτα, όντας απελευθερωμένος από κάθε φυλετικό μίσος. Ασφαλώς και είναι ασυμβίβαστη η ανάμειξη οιασδήποτε φυλής με άλλες φυλές. Πλην ελαχίστων, ανούσιων επιτυχιών, η συστηματική φυλετική επιμειξία ουδέποτε έφερε θετικά αποτελέσματα. Η βούληση της να παραμείνει φυλετικά καθαρή και αγνή, αποτελεί μία απτή απόδειξη της ζωτικότητας και της καλής υγείας μιας φυλής. Η υπερηφάνεια για τη δική μας τη φυλή, χωρίς να υποτιμούμε ή να περιφρονούμε οιαδήποτε άλλη φυλή, αποτελεί ένα ορθό και υγιές από κάθε άποψη συναίσθημα. Ουδέποτε θεώρησα τους Ιάπωνες ή τους Κινέζους ως κατώτερους έναντι ημών. Είναι γεγονός ότι αμφότεροι οι λαοί ανήκουν σε αρχαίους πολιτισμούς μεγάλης ποιοτικής στάθμης.
Δικαιούνται να νιώθουν υπερήφανοι για το παρελθόν τους και ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας αναφέρεται στο παρελθόν αυτό, όπως ακριβώς εμείς διαθέτουμε το δικαίωμα να υπερηφανευόμαστε για τον πολιτισμό στον οποίο τώρα ανήκουμε. Είμαι πεπεισμένος πως σε όσο πιο σταθερά θεμέλια διατηρηθεί ο πολιτισμός των Κινέζων και των Ιαπώνων, τόσο πιο εύκολα θα μπορώ να συνεννοηθώ μαζί τους στο μέλλον.


Οι Ιάπωνες σήμερα γιορτάζουν δημόσια τα γενέθλια του Χίτλερ


[...] Η φυλετική υπερηφάνεια μας δεν έχει χαρακτήρα επιθετικό, πλην του σημείου εκείνου που αφορά την εβραϊκή φυλή. Υιοθετούμε τον όρο «εβραϊκή φυλή» χάριν σαφήνειας και ευκολίας, διότι στην πραγματικότητα από βιολογικής-γενετικής απόψεως δεν υφίσταται εβραϊκή φυλή.
Υφίσταται ωστόσο μία κοινότητα στην οποία ανταποκρίνεται ο όρος αυτός και της οποίας η ύπαρξη καθίσταται αποδεκτή και από τους ίδιους τους Εβραίους. Συνιστά μία πνευματικά ομοιογενή κοινότητα, στην οποία οι ανά τον κόσμο Εβραίοι προσχωρούν εθελουσίως ως μέλη της, ασχέτως της τοποθεσίας στην οποία διαβιούν και της χώρας στην οποία κατοικούν. Σε αυτή την κατηγορία υπάρξεων αποδίδουμε την επωνυμία της εβραϊκής φυλής, η οποία, σημειωτέον, δεν αποτελεί θρησκευτική κοινότητα, παρ' όλο που η εβραϊκή θρησκεία επιστρατεύεται ως πρόφαση ώστε να παρουσιάζεται παραπλανητικά ως τέτοια. Ούτε αποτελεί ένωση ομάδων που έχουν ως συνεκτικό τους δεσμό τα στοιχεία μιας κοινής θρησκείας. Η εβραϊκή φυλή είναι κύρια και πρώτιστα μια αφηρημένη φυλή.




Στην Ιαπωνία για τα γενέθλια του Χίτλερ κυματίζει η Σβάστικα