Η παράνοια του Έλληνα ρωσόφιλου πατριώτη


Όλος ο πατριωτικός χώρος προπαγανδίζει ότι η μόνη λύση για εμάς είναι η Ρωσία κι ότι πρέπει να στραφούμε προς αυτή. Όλο αυτό προπαγανδίζεται με πρόσχημα την χριστιανική θρησκεία και τηλεβιβλιοπώλης πρώην βουλευτής  που στήνει ''φιλορωσικό κίνημα πραγματικό'' πουλάει βιβλίο με τίτλο ''Πούτιν, η ελπίδα της ορθοδοξίας'' με φωτογραφία του Πούτιν στο εξώφυλλο να ανάβει κερί σε χριστιανική εκκλησία. Ο Πούτιν πριν λίγους μήνες δήλωσε ότι είναι κομμουνιστής και τόνισε ότι ήταν στην KGB  επειδή ήθελε κι όχι από ανάγκη. (βλέπε εδώ)

Πάντως για το εξώφυλλο του βιβλίου η δική μας πρόταση είναι αυτή:


O Πούτιν ανάβει κερί στην λυχνία των Εβραίων.



Ο Πούτιν με κιπά στο τείχος των δακρύων

Εμείς όμως έχουμε μια τεράστια απορία την οποία δεν μπορεί να λύσει αλλά ούτε και να αντιληφθεί ο μέσος αντιφασίστας - αντιναζί αλλά φανατικός εθνικιστής με μπόλικη ορθοδοξία και προφητείες διαφόρων μοναχών και αγίων που μοιράζουν ελπίδες σωτηρίας από το ''ξανθό γένος''.

Ωρέ λεβέντες, γιατί δηλώνετε αντικομμουνιστές όταν υποστηρίζετε την Ρωσία που μέχρι τώρα, πριν δυο μέρες, κάνει παρελάσεις και με σύμβολο το σφυροδρέπανο πανηγυρίζει την σοβιετικοποίηση της μισής Ευρώπης; Αφού μας κυβερνούν οι κομμουνιστές γιατί δεν είστε ικανοποιημένοι;  Κοιτάξτε τις φωτογραφίες από την μεγαλειώδη παρέλαση τους για τις μαύρες μέρες που επέβαλλαν στην μισή Ευρώπη. Ο χάρτης δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλια.