ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ !




8 Mαϊου 1945. Ημέρα της απελευθέρωσης; ΟΧΙ ! Είναι η ημέρα της πτώσεως της Ευρώπης. Είναι η ημέρα της υποδούλωσης ενός ευρωπαϊκού λαού που αγωνίστηκε ενάντια στον διεθνισμό, στην φυλετική αλλοίωση, στον μαρξισμό και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο. Είναι η ημέρα της νίκης του διεθνούς σιωνισμού. 



Έκτοτε ο δρόμος άνοιξε για την αποκτήνωση των ευρωπαϊκών λαών. Ένας Αγώνας είχε δοθεί για την εξύψωση των ανθρώπων, για την θεμελίωση των Αρίων Ιδανικών, για την διατήρηση ενός Πολιτισμού και την καθαρή φυλετική συνέχεια. Ένας Αγώνας για την πνευματική κάθαρση των Αρίων από κάθε στοιχείο της εβραϊκής διαπαιδαγώγησης σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Από την πολιτική ως την θρησκεία. Ήταν ένας Αγώνας για την Επιστροφή και την Επανεκκίνηση.  Ήταν η μάχη για την αληθινή ελευθερία. Γιατί η αληθινή ελευθερία και τα δικαιώματα του ανθρώπου είναι η διατήρηση του αίματος και του πολιτισμού του. 

Από τότε ο κόσμος της Ευρώπης αρνήθηκε αξίες όπως ο φυλετισμός, ο ηρωισμός, η οικογένεια, η ανδρεία, η ευγένεια, το καθήκον, η αυτοθυσία, η δημιουργικότητα, η παραγωγική εργασία. Η αναγέννηση της ανθρωπότητας δεν πραγματοποιήθηκε. Από την 8η Μαϊου του 1945 ο άνθρωπος σταδιακά μετατράπηκε σε υπάνθρωπος, σε ένα ον ολοκληρωτικά παραδομένο στα κατώτερα ένστικτα της φύσεως του. 




Σήμερα ο κόσμος της Ευρώπης αποτελείται από συντρίμμια. Είναι ακριβώς τα ίδια συντρίμμια του λεηλατημένου Βερολίνου. Στο Βερολίνο θυσιάστηκε η νεολαία της Γερμανίας, οι Γάλλοι και Ισπανοί εθελοντές και γενικότερα ο γερμανικός λαός ενάντια στην επέλαση των βαρβάρων υπανθρώπων σοβιετικών και των καπιταλιστών. Στα ερείπια του Βερολίνου θάφτηκαν οι τελευταίοι ήρωες της φυλής μας. Στα ερείπια του Βερολίνου χτίστηκε ένας νέος κόσμος. Κι αυτός είναι ο κόσμος των νικητών. Μέσα όμως από τα ερείπια του Βερολίνου γεννήθηκαν οι απόγονοι και οι συνεχιστές του εθνικοσοσιαλισμού που αντλούν θάρρος και Πίστη από το παράδειγμα της αυτοθυσίας των τελευταίων πολεμιστών. 

Κι αυτοί οι απόγονοι είναι παιδιά εκείνων των νεκρών, ανήκουν στην δική τους οικογένεια και σήμερα ζουν μέσα στον εχθρικό κόσμο των νικητών. Κι αυτό είναι το δικό μας πλεονέκτημα σήμερα. Ο κόσμος τους δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα γιατί τα ψέμματα δεν αντέχουν άλλο. Κι αν για κάποιους αποτελούμε μια ασήμαντη μειοψηφία καλό είναι να αρχίσουν να τρέμουν και να θυμηθούν: 

Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΣΟ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ, ΟΣΟ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΟΣΟ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. 

Για αυτό ας γιορτάσουν, ας καπνίσουν χασίς, ας κάνουν φεστιβάλ παντού, ας παρελάσουν οι Ρώσοι και φέτος. Διότι η γιορτή τους δεν θα κλείσει αιώνα. 




ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΨΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !



ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ !

http://europaerwache2015.blogspot.gr/2016/05/blog-post_8.html