Εθνικοσοσιαλισμός εναντίον νεοναζισμού

Στα ερείπια του Βερολίνου το 1945 πέθαναν οι αριστοκράτες του αίματος. Ήταν άνθρωποι γεμάτοι με ιδέες και αξίες και πολεμούσαν για υψηλά ιδανικά. Στις στολές τους έφεραν σύμβολα βαθύτατης σημασίας τα οποία δεν ήταν για να κοσμούν τις υπέροχες στολές που είχε σχεδιάσει ο Hugo Boss. Ο Αδόλφος Χίτλερ σε μια ομιλία του είχε επισημάνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό: ''Δεν ήταν στόχος μου να ξεκινήσω πολέμους, αλλά να δημιουργήσω ένα νέο κοινωνικό κράτος, πολιτιστικά ανώτερο, και κάθε χρόνος πολέμου με πάει μακριά από το έργο μου''. Αν παρατηρήσουμε τους Γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές σε βίντεο της εποχής και σε φωτογραφίες, θα δούμε πραγματικά ότι το στυλ τους μας δημιουργεί έναν σεβασμό, ένα δέος και πολύ περισσότερο τον θαυμασμό για την καλαισθησία τους ακόμα και στις κομμώσεις τους.


Στην σύγχρονη εποχή το παγκόσμιο δημοκρατικό, σιωνιστικό και τραπεζικό σύστημα θεωρεί πως έχει εξαλείψει ανθρώπους τέτοιου είδους. Αποκαλεί μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ κάθε άνθρωπο που αναγνωρίζει το μεγαλείο και την αλήθεια της εθνικοσοσιαλιστικής κοσμοθεωρίας ως ΝΕΟΝΑΖΙ. Είναι αληθές πως σήμερα αυτοαποκαλούνται εθνικοσοσιαλιστές ή καλύτερα τους αρέσει η λέξη ''ναζί'', διάφοροι περιθωριακοί που ένα πρωί ξύπνησαν έχοντας δει το προηγούμενο βράδυ κάποια χολιγουντιανή ταινία με θέμα τον Β' ΠΠ και αποφάσισαν να αρχίσουν στον καθρέφτη τους τις χαιρετούρες και τα ''Heil Hitler''. Άδειοι στο κεφάλι τους και στην ψυχή τους από την γνώση του αληθινού εθνικοσοσιαλισμού ξύρισαν το κεφάλι τους και άρχισαν να ακούν πανκ μουσική, να κατεβάζουν μπύρες και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Φόρεσαν άρβυλα, το μπουφάν που τους κάνει πιο ''κακούς'' και έψαξαν να βρουν ένα τατουατζίδικο για να χτυπήσουν μια σβάστικα, μια totenkopf, έναν αετό ή έναν ρούνο των SS.


Πήραν το βλέμμα του ''σκληρού'' και πίστεψαν πως αν ποτέ συλληφθούν για κάποια κακουργηματική πράξη (πχ ξυλοδαρμό) αυτό θα έχει συμβεί λόγω των ιδεών τους. Άρχισαν να σηκώνουν βάρη γιατί είναι μέρος της ιδεολογίας η άθληση (!) καθώς και το κάλλος του σώματος.
Κάπου εκεί λοιπόν ο εχθρός που δεν είναι άλλος από τον σιωνισμό, τον μαρξισμό και τα ΜΜΕ άρχισε να προβάλλει αυτά τα άτομα που διακατέχονται από ψυχολογικές παθήσεις ως ΝΕΟΝΑΖΙ και να τους παρουσιάζουν στον κόσμο ως εχθρούς της δημοκρατίας.


Αυτοί όλοι όμως δεν αποτελούν τους εχθρούς της δημοκρατίας αλλά το στήριγμα κάθε δημοκρατικής προπαγάνδας εναντίον του εθνικοσοσιαλισμού. Αν αποφάσισες να γίνεις εθνικοσοσιαλιστής αγαπητέ φίλε τότε κάνε φίλους σου τα βιβλία, γυμνάσου, πήγαινε σε μια όπερα, μελέτησε την εθνικοσοσιαλιστική κοσμοθεωρία, επιχείρησε να γνωρίσεις ποιος ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ και ποιος είναι ο στόχος του εθνικοσοσιαλισμού. Το ξυρισμένο κεφάλι και τα τατουάζ σε συνδυασμό με την βία ανευ λόγου και αιτίας μόνο κακό κάνουν σε όσα πιστεύουμε. Ο Χίτλερ και ο Γκαίμπελς δεν άκουγαν μέταλ με πιθήκους που ουρλιάζουν, ούτε πανκ, αλλά Βάγκνερ. Δεν τριγυρνούσαν με μια μπύρα στο χέρι ούτε έπιναν χασίς. 



Η Hitlerjugend διαπαιδαγωγείτο με άθληση, μουσική και συλλογικότητα. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ρομαντικός και εμπνέεται από το αιώνιο αρχέτυπο των Αρίων χωρίς να ψάχνει νεωτερισμούς. Για αυτό άσε τις δικαιολογίες τύπου ''άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα''. Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει ανάγκη από τραμπούκους και ηλίθιους. Η δημοκρατία έχει ανάγκη από αυτούς και πολύ περισσότερο ο μαρξισμός και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ !

Όσο για το ότι το NSDAP είχε Τάγματα Εφόδου άρα έδερναν κι αυτοί, καλύτερα να μελετήσεις το ''Mein Kampf''  ώστε να μάθεις τι αντιμετώπιζαν από την κόκκινη τρομοκρατία στις συγκεντρώσεις τους οι εθνικοσοσιαλιστές καθώς και το ημερολόγιο του Γκαίμπελς ''Από το Κάιζερχοφ εις την Καγκελαρίαν'' ώστε να διαπιστώσεις πόσοι εθνικοσοσιαλιστές είχαν δολοφονηθεί από αναρχικούς και μπολσεβίκους. Αυτά δεν θα τα πουν ποτέ στον κόσμο. Όμως θα τα πούμε ΕΜΕΙΣ ! 


Όπως είπε κι ο Μιγκέλ Σερράνο ''όλοι εμείς σήμερα δρούμε ως πρόδρομοι της τελικής νίκης''.