''Refugees welcome'' και καλώς τους δεχθήκατε!

Λίγο καιρό πριν στην Γερμανία:






Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς:




Τα θύματα των σεξουαλικών επιθέσεων από 1000...πρόσφυγες στις γυναίκες της Ευρώπης τις οποίες θεωρούν πόρνες!

Μερικά χρόνια πίσω στην Αθήνα:


Νέα στοιχεία για την ταυτότητα και την δράση των «μελαμψών αντρών» που επιτέθηκαν σε περισσότερες από 120 γυναίκες το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, έρχονται στο φως μια βδομάδα μετά τα σεξουαλικά εγκλήματα που συγκλόνισαν ολόκληρη την Ευρώπη. 

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, δύο από τους συνολικά 31 συλληφθέντες από την γερμανική αστυνομία, είχαν πάνω τους σημειώματα με γραμμένες φράσεις στα γερμανικά και στα αραβικά: «Ωραία στήθη», «Θέλω να κάνουμε σεξ» και «Θα σε σκοτώσω» ήταν γραμμένα σε ένα κομμάτι κίτρινο χαρτί που βρέθηκε πάνω σε έναν από τους άντρες, ενώ παρόμοιο σημείωμα με τις ίδιες φράσεις είχε ακόμα ένας. Στην κατοχή των δύο αυτών που «έχουν σχέση με μετανάστες», αλλά δεν κατονομάζονται από τις γερμανικές αρχές λόγω του ισχύοντος νόμου στη χώρα, όπως σημειώνει η Telegraph, είχαν στα κινητά που βρέθηκαν πάνω τους και βίντεο με υλικό από το βράδυ εκείνο. 


Οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν τις υποψίες πως οι ομάδες αντρών που έδρασαν στην Κολωνία, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, το βράδυ εκείνο, δεν ήταν «αυθόρμητες», αλλά μέρος σχεδίου, ότι δηλαδή οι άντρες κατέβηκαν στα κέντρα των πόλεων με συγκεκριμένους σκοπούς και διαθέσεις.

Την ώρα που στη Γερμανία η κοινή γνώμη ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση της Μέρκελ αλλά και τις γερμανικές αρχές για την «εκκωφαντική σιωπή» που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα αναφορικά με την ταυτότητα των δραστών, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, στη Ζυρίχη της Ελβετίας και στο Ελσίνκι της Φινλανδίας έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά! 

Το γεγονός ότι σε τέσσερις χώρες της γηραιάς ηπείρου, το ίδιο βράδυ «άνδρες με μελαμψό δέρμα» που είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρές γυναίκες, άλλες τις βίασαν και άλλες τις λήστεψαν, παραπέμπει σε συντονισμένη επιχείρηση ή ακόμα και σε οργανωμένο έγκλημα, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ. Τα γερμανικά ΜΜΕ άλλωστε αποκαλύπτουν ότι οι αστυνομικοί της Κολωνίας ήξεραν πως πρόκειται για άνδρες στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες από την Συρία κι όμως δεν προέβησαν σε συλλήψεις, αλλά και ούτε ανακοίνωσαν ότι γνωρίζουν ποιοι είναι οι δράστες. 
Geopolitics & Daily News

Όσο για τα θύματα και τις τρομοκρατημένες γυναίκες της Ευρώπης πλέον ας θυμηθούν ότι όποτε εισβάλλουν στην Ευρώπη οι αλλόφυλοι, τα θύματα είναι οι γυναίκες, όπως συνέβη άλλωστε το 1945 στο Βερολίνο με την εισβολή των μπολσεβίκων:

Ο εβραίος Ιλία Έρενμπουργκ είπε τα εξής εκείνες τις ημέρες που οι μπολσεβίκοι έμπαιναν στο Βερολίνο: 

''Αν έχεις ήδη σκοτώσει έναν Γερμανό τότε σκότωσε ακόμη έναν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό για εμάς από έναν σωρό πτωμάτων Γερμανών». Είπε ακόμη: «σκότωσε! Σκότωσε! Στην γερμανική φυλή δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από κακό. Ούτε ένας από τους ζωντανούς, ούτε ένας από αυτούς που θα γεννηθούν γερμανούς. Χρησιμοποίησε βία και σπάσε την φυλετική υπερηφάνεια των γερμανίδων γυναικών. Πάρε τες σαν να σου ανήκουν. Σκότωσε! Όπως προελαύνεις εμπρός, σκοτώστε, γενναίοι στρατιώτες του κόκκινου στρατού».  Σε δημοσίευμα της Daily Mail σχετικά με τον στρατό βιαστών του Στάλιν και τους βιασμούς που έκαναν διαβάζουμε τον τίτλο του άρθρου: «ο στρατός των βιαστών του Στάλιν: το ειδεχθές έγκλημα πολέμου που η Ρωσία και η Γερμανία προσπάθησαν να αγνοήσουν». «Εκτός από τους 2.000.000 βιασμούς Γερμανίδων από τον κόκκινο στρατό, βιάστηκαν επίσης περίπου 70.000 -100.000 στην Βιέννη, περίπου 50.000 -200.000 στην Ουγγαρία και χιλιάδες άλλες στην Ρουμανία και την Βουλγαρία, οι οποίες χώρες είχαν πάει στο πλευρό των Ναζί, έγιναν όμως χιλιάδες βιασμοί στην Πολωνία, την Τσεχοσλοβακία και την Γιουγκοσλαβία, χώρες οι οποίες πολέμησαν εναντίον των Ναζί». Ο κόκκινος στρατός βίασε επίσης γυναίκες που απελευθερώθηκαν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ένας ρώσος αξιωματικός λέει τι είδε σε έναν προσφυγικό καταυλισμό εκατοντάδων γερμανίδων γυναικών και παιδιών.»Γυναίκες μητέρες και τα παιδιά τους ξαπλωμένα δεξιά και αριστερά τους κατά μήκος της διαδρομής και μπροστά από κάθε μια στέκεται μια αρμάδα από βραχνούς άντρες με κατεβασμένα τα παντελόνια. Οι γυναίκες που αιμορραγούν ή χάνουν τις αισθήσεις τους, πετιούνται στην άκρη και οι άνδρες μας πυροβολούν όποια προσπαθεί να σώσει τα παιδιά της». Το άρθρο συνεχίζει και λέει ότι τους βιασμούς διαδέχονταν βασανισμοί, ακρωτηριασμοί μέχρι θανάτου. Δεν έγινε ποτέ δίκη εγκληματία πολέμου για τον Ίλια Έρενμπουργκ, για την ακρίβεια οι εβραϊκοί οργανισμοί τον βράβευσαν. 


Τον Οκτώβριο του 2013 ο Πολωνός φοιτητής καλών τεχνών, Jerzy Bohdan Szumczyk, τοποθέτησε το εικονιζόμενο άγαλμα 300 κιλών εν μία νυκτί. Μέσα σε λίγες ώρες το άγαλμα που απεικονίζει τον μπολσεβίκο βιαστή, απομακρύνθηκε. Ο νεαρός φοιτητής κατηγορήθηκε για προώθηση.....εθνικού μίσους !!! Το να μην ξεχνάς την ιστορία θεωρείται προώθηση μίσους! 

Τα ίδια συνέβησαν το 1922 στις Ελληνίδες από τους Τούρκους:

“Υπηρεσιακή διαταγή για τον αφανισμό όλων των Ελλήνων και τον διασυρμό των Ελληνίδων γυναικών. Προς τον Διοικητή των Κεντρικών Δυνάμεων. Σας εφιστώ την προσοχή προς τα εξής:
Θάνατος στους Έλληνες που απώλεσαν την τιμή τους. Μόλις δοθεί το πρώτο σήμα, αμέσως εξολοθρεύστε τους πάντες. Όσον αφορά τις γυναίκες μη διστάσετε. Μην υπολογίσετε ούτε την τιμή ούτε τη φιλία, όταν έρθει η στιγμή της εκδίκησης.
Ο Διοικητής των δυνάμεων
Μεχμέτ Αζίτ” (Σμύρνη 1922)
Πηγή

Οι Γερμανοί ναζί:





Oι ναζί σήμερα στην Ουκρανία:




Μετά την ηλιθιότητα του ''Refugees welcome'' πλησιάζει ο καιρός για να πει η Ευρώπη:

''NAZI WELCOME''


Die Kultur der Arier