Hitler was right ! Η Μέρκελ είναι Εβραία !



Πολιτική Διαθήκη Αδόλφου Χίτλερ






Σήμερα η προπαγάνδα κατά του γερμανικού λαού συνεχίζεται κι αυτή την φορά δεν είναι ο εθνικοσοσιαλισμός ή ο ίδιος ο Χίτλερ, αλλά η τοκογλυφία. Προωθείται ένας ανηλεής αντιγερμανισμός ο οποίος σαφέστατα μπορεί να χαρακτηριστεί ''ρατσιστικός'' αν μιλήσουμε με την γλώσσα των δολοφόνων της διαφορετικότητας, τους πολέμιους του πολιτισμού. Διότι με το να επιχειρείς να καταστρέψεις πολιτισμούς, εθνικότητες και φυλές αυτομάτως παύεις να είσαι υπερασπιστής της διαφορετικότητας.

Αυτή την φορά με πρόσχημα την οικονομική κρίση και την προδοσία που έχει υποστεί η Ελλάδα από τους Εβραίους και εβραιόδουλους πολιτικούς της, τους εγχώριους μαρξιστές, φιλελεύθερους κι αντιφασίστες παρακολουθούμε τα ΜΜΕ να στρέφουν την προσοχή και το μίσος του ελληνικού λαού κατά του γερμανικού λαού. Οι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν ανάμεσα τους τίποτα που να τους χωρίζει. Αντιθέτως τους ενώνει σαφέστατα το κοινό αίμα, ο πολιτισμός και η θέληση για αυτοσυντήρηση σε μια στιγμή μάλιστα που είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον της Ηπείρου μας και της φυλής μας. Οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι πολέμιοι της Μέρκελ:



''H Mέρκελ πρέπει να φύγει''

Ενώ οι τραπεζίτες κινούν τα νήματα κατά των εθνών αλλά και της Ελλάδας η κοινή γνώμη της Ελλάδος στρέφεται καθοδηγούμενη από τους δημοσιογράφους εναντίον της Γερμανίας. Και πάλι αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχε ο Αδόλφος Χίτλερ:

''Αυτή την εξυπνάδα των Εβραίων να στρέφουν την προσοχή της κοινής γνώμης απασχολώντας την αλλού, μπορούμε ακόμα και σήμερα να την παρατηρήσουμε''. (Μein Kampf)

''Οι αιώνες θα περάσουν, αλλά από τα ερείπια των πόλεων και των μνημείων μας, το μίσος θα αυξηθεί εκ νέου, ενάντια στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για όλο αυτό: τον διεθνή εβραϊσμό και τους υποτελείς του.
[...] Έχω καταστήσει επίσης αρκετά σαφές ότι, εάν τα έθνη της Ευρώπης πρόκειται πάλι να θεωρηθούν ως μετοχές που αγοράζονται και που πωλούνται από τους διεθνείς συνωμότες του κεφαλαίου, κατόπιν οι Εβραίοι, που είναι ο πραγματικός εγκληματίας αυτής της δολοφονικής προσπάθειας, θα φέρει την ευθύνη''.

Adolf Hitler, Πολιτική Διαθήκη 29 Απριλίου 1945