Χριστιανοί, μουσουλμάνοι και μπολσεβίκοι στην Λέσβο





Ο πάπας Φραγκίσκος στην Λέσβο. Ο Τσίπρας στην Μυτιλήνη και την....Λέσβο ! Ο πατριάρχης στην Λέσβο. Ο Αρχιεπίσκοπος στην Λέσβο. Όλοι μαζί άθεοι και παπάδες και μουσουλμάνοι. Θυμηθήκαμε τον Γεννάδιο Σχολάριο που τα βρήκε με τον Μωάμεθ Β' και χρίστηκε πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης αμέσως μετά την άλωση της Πόλης. Είδαμε ένα θέατρο που για τους σκοπούς που παρουσιάστηκε ο οικουμενικός θρησκευτικός θίασος, λίγο έλειψε να γίνει κι η ένωση των Εκκλησιών για να μας πείσουν για τους κακόμοιρους αλλόφυλους εισβολείς της Ευρώπης.  Η ιστορία δεν αλλάζει ποτέ και απλά επιβεβαιώνει όλους εμάς που παραμένουμε φυλετιστές ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των χριστιανομπολσεβίκων. Πιστοί ακόλουθοι μιας Πίστης. Μιας Πίστης που μάχεται για την διατήρηση του Αίματος και της Γης μας. Όσο κι αν ο χριστιανισμός διδάσκει την ταπεινότητα και καταδικάζει την περηφάνεια ως αμάρτημα εμείς δηλώνουμε: ''Meine Ehre heisst Treue''.  (Η Τιμή μου λέγεται Πίστη)






''Ο χριστιανισμός δεν ήταν εθνικιστικός, δεν μπορούσε να υποταχτεί στους όρους μιας φυλής. Απευθυνόταν σε όλες τις ποικιλίες των απόκληρων της ζωής, είχε παντού τους συμμάχους του. Ο χριστιανισμός ενσάρκωσε το ενστικτώδες μίσος των ασθενών κατά των υγειών, κατά της υγείας. Υπενθυμίζω για ακόμα μια φορά τα ανεκτίμητα λόγια του απόστολου Παύλου: ''Ο Θεός διάλεξε ότι είναι αδύνατο μπροστά στον κόσμο, ότι είναι παραφρονημένο στον κόσμο, ότι είναι κατώτερο και περιφρονημένο''. Ο χριστιανισμός μέχρι σήμερα υπήρξε η μεγαλύτερη δυστυχία της ανθρωπότητος''.

Φρίντριχ Νίτσε, Ο Αντίχριστος




''Η φυλετική υπερηφάνεια αποτελεί ένα προτέρημα το οποίο ο Γερμανός το υστερήθηκε. Το αίτιο αυτής της καταστάσεως έγκειται στο γεγονός ότι κατά τους τρεις τελευταίους αιώνες η χώρα βρέθηκε στο επίκεντρο εμφυλίων διενέξεων και θρησκευτικών συρράξεων και υπέστη μία σειρά ξένων επιδράσεων, λ.χ. αυτής του χριστιανισμού, διότι ο χριστιανισμός δεν αποτελεί μία φυσική θρησκεία των Γερμανών αλλά μία θρησκεία ξενόφερτη που δεν πάλλει τις καρδιές του Γερμανικού Λαού διότι είναι αλλότρια προς το έμφυτο πνεύμα της φυλής''.
Αδόλφος Χίτλερ, Πολιτική Διαθήκη



''Αποτελεί γεγονός ότι ο μαρξισμός συνιστά μια πολύ ισχυρή δύναμη. Πως θα μπορούσαμε όμως να χαρακτηρίσουμε τον χριστιανισμό, το άλλο παιδί του ιουδαϊσμού, ο οποίος αρνείται να αναλάβει μεγαλύτερη υποχρέωση από την υπόσχεση που παρέχει στους πιστούς περί της κτήσεως της ευτυχίας σε έναν άλλο κόσμο; Πιστέψτε με, ο ιουδαιοχριστιανισμός είναι ασυγκρίτως δολιότερος και γι' αυτό ισχυρότερος!''.
Aδόλφος Χίτλερ, Πολιτική Διαθήκη


''Ο Φύρερ είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωτικά προσανατολισμένος στην αρχαιότητα. Μισεί τον χριστιανισμό, επειδή κατέστησε τις αξίες της ανθρωπότητας ανάπηρες. Σύμφωνα με τον Σοπενχάουερ,ο χριστιανισμός και η σύφιλη έκαναν την ανθρωπότητα δυστυχισμένη και ανελεύθερη.Τι μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσα σ' έναν καλοσυνάτο και σοφό χαμογελαστό Δία και σ' έναν καταπονημένο από τους πόνους εσταυρωμένο Χριστό... Πόσο διαφέρει μια σκοτεινή εκκλησία από έναν φωτεινό, ελεύθερο αρχαίο ναό... Και ό,τι αφορά τους σκλάβους, που υποτίθεται ότι ο χριστιανισμός απελευθέρωσε; Στην ουσία ήταν στον Μεσαίωνα πολύ πιο ανελεύθεροι και καταπιεσμένοι, παρά στην αρχαία Ρώμη.Και εν πάση περιπτώσει τι σημαίνει τελικά δουλεία; Είναι σήμερα ένας βιομηχανικός προλετάριος περισσότερο ελεύθερος από έναν σκλάβο πριν από την αμερικανική "ελευθερία" στις Νότιες πολιτείες; Τα πάντα είναι προκαταλήψεις''.
Ημερολόγιο Γιόζεφ Γκαίμπελς 8 - 4 - 1941


''Ο Χίτλερ είναι βαθιά θρησκευόμενος, αν και πλήρως αντιχριστιανός· βλέπει τον Χριστιανισμό ως ένα σύμπτωμα παρακμής. Ακριβώς έτσι. Είναι ένας κλάδος της Εβραϊκής φυλής''.

Ημερολόγιο Γιόζεφ Γκαίμπελς 28/12/1939 


''Κοίταξα ολόγυρα μου τον έρημο, βεβηλωμένο χώρο, κοίταξα από πάνω μου τον υπερκείμενο κεκλιμένο όγκο,ότι είχε απομείνει μετά το βίαιο γκρέμισμα της μονοκόμματης λίθινης ρίζας του ιερού πριν από χίλια διακόσια χρόνια σχεδόν, μια μόνιμη πληγή που άφησαν οι πρώτοι ''σταυροφόροι στην Γερμανία'' σε αυτόν τον υψηλό βωμό της λατρείας του Φωτός, και σε μιαν στιγμή ανακάλεσα στην μνήμη μου τον δικό μας αγώνα μιας ολόκληρης ζωής ενάντια στην ΠΑΝΟΥΚΛΑ του Χριστιανισμού: στην Ελλάδα, εν ονόματι του καθημαγμένου Εθνικού Ελληνισμού, στην Ινδία, εν ονόματι της αδιάσπαστης Ινδουιστικής παράδοσης, σε οποιοδήποτε μέρος, εν ονόματι της ΑΡΙΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ΄.
Και είδα με την φαντασία μου τον παρόμοιο ρόλο που θα ήθελα να παίξω εδώ, μεταξύ του λαού του Φύρερ μου, μετά την επανεγκαθίδρυση της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, κάποια μέρα, ασχέτως του πότε. [.....] Οπουδήποτε και αν βρίσκομαι, όταν θα έρθει η αυγή της δικής μας Ημέρας, είθε οι oυράνιες Δυνάμεις να μου επιτρέψουν να επανέλθω και να λάβω ενεργό μέρος στην εκδίκηση''.
Savitri Devi 


''Τι είναι κακό; Ό,τι γεννιέται από την αδυναμία. Τι είναι ευτυχία; Το αίσθημα ότι η δύναμη μεγαλώνει - ότι μια αντίσταση εξουδετερώνεται. Όχι ικανοποίηση μ' ό,τι έχουμε, αλλά περισσότερη δύναμη· όχι ειρήνη εν γένει, αλλά πόλεμο· όχι αρετή, αλλά επιδεξιότητα (αρετή σύμφωνα με το στιλ της Αναγέννησης -virtu-, αρετή ελεύθερη από κάθε υποκρισία σε θέματα ηθικής). Οι αδύναμοι και οι αποτυχημένοι πρέπει να λείψουν: Είναι η πρώτη αρχή της δικής μας αγάπης για τον άνθρωπο. Και θα τους βοηθήσουμε σ' αυτό. Τι είναι πιο θλιβερό από οποιοδήποτε ελάττωμα; Η ενεργός συμπόνοια όλων των αποτυχημένων και των αδύναμων: Ο Χριστιανισμός''.
Φρίντριχ Νίτσε, Ο Αντίχριστος



''Οι Εβραίοι είναι ο πιο περίεργος λαός της παγκόσμιας ιστορίας, γιατί στο ερώτημα «να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν», διάλεξαν, μετά από μια ανησυχαστική προμελέτη, να υπάρχουν με οποιοδήποτε τίμημα. Τούτο το τίμημα ήταν η ριζική παραποίηση όλης της φύσης, όλης της φυσικότητας, όλης της πραγματικότητας, ολόκληρου του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου. Οχυρώθηκαν εναντίον όλων των συνθηκών που επέτρεπαν ως τότε σ' έναν λαό να ζει· από τον εαυτό τους δημιούργησαν μια έννοια αντίθετη προς τις φυσικές συνθήκες· μετέτρεψαν τη θρησκεία, τη λατρεία, την ηθική, την ιστορία, την ψυχολογία, τη μια μετά την άλλη, σε ανεπανόρθωτες αντιθέσεις προς τις φυσικές τους αξίες. Συναντάμε το ίδιο φαινόμενο για μια ακόμη φορά και σε πολύ μεγαλύτερες αναλογίες. Μολαταύτα δεν είναι παρά ένα αντίγραφο: 

Η χριστιανική εκκλησία δεν μπορεί να εγείρει την παραμικρή αξίωση πρωτοτυπίας όταν συγκριθεί με τον «ιερό λαό». Γι' αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι είναι ο πιο καταστροφικός λαός της παγκόσμιας ιστορίας: Με τη μετεπίδρασή τους έκαναν τόσο κίβδηλη την ανθρωπότητα, που ακόμη και σήμερα ο χριστιανός μπορεί να νιώθει αντιεβραίος χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτός ο ίδιος είναι η έσχατη εβραϊκή συνέπεια... Από ψυχολογική άποψη ο ιουδαϊκός λαός είναι προικισμένος με την πιο σφριγηλή ζωτική ενέργεια. Όταν βρεθεί σε δυσκολότατες περιστάσεις παίρνει πρόθυμα το μέρος όλων των ενστίκτων της παρακμής, δείχνοντας μια εκπληκτική τάση για αυτοσυντήρηση. 

Κι αυτό δεν το κάνει επειδή κυριαρχείται απ' αυτά τα ένστικτα, αλλά επειδή μαντεύει την ύπαρξη μιας δύναμης εκεί, με την οποία θα μπορούσε κανείς να κυριαρχήσει στον κόσμο. Οι Εβραίοι είναι η αντίθεση όλων των παρακμιακών: Μπόρεσαν να παραστήσουν τους παρακμιακούς μέχρι σημείου αυταπάτης· μπόρεσαν, μ' ένα «non plus ultra» θεατρινίστικου ταλέντου, να μπουν στην κορυφή όλων των κινημάτων παρακμής (όπως ο Χριστιανισμός του Παύλου), ώστε να δημιουργήσουν κάτι ισχυρότερο από οποιοδήποτε καταφατικό μέρος της ζωής. Η παρακμή είναι μόνο μέσο για τον τύπο ανθρώπου του Ιουδαϊσμού και του Χριστιανισμού που θέλει να αποκτήσει δύναμη, τον ιερατικό τύπο. Φρίντριχ Νίτσε, Ο Αντίχριστος




AIMA KAI ΓΗ

''Έφερα όλα αυτά στην σκέψη μου, πράγματα που είχα διαβάσει και που μου είχαν πει σύγχρονοι Γερμανοί, πιστοί στην παλαιά Ηλιακή Σοφία, Γερμανοί, οι οποίοι είχαν επιστρέψει σε αυτήν κατά έναν απροσδόκητο τρόπο, μέσω της σύγχρονης αυτής Πίστης στο Αίμα και την Γη, της Αρίας αυτής Πίστης, του Εθνικοσοσιαλισμού, η οποία με δένει μαζί τους''.
Savitri Devi