Είναι η δικαίωση των εθνικοσοσιαλιστών



Σήμερα, 71 έτη μετά την λήξη ενός μεγάλου πολέμου για την επικράτηση των εθνών της Ευρώπης, της διατήρησης της φυλής και του πολιτισμού των Αρίων λαών βιώνουμε μια επίθεση εξολόθρευσης της φυλής μας και των εθνών μας σε πολλαπλά επίπεδα. Πριν λίγες ώρες οι Βρυξέλλες θρήνησαν 34 νεκρούς, οι τραυματίες ανέρχονται σε 200 μέχρι στιγμής. Φανατικοί αλλόφυλοι δολοφονούν μαζικά τους λαούς της Ευρώπης.


Όλοι οι αλλόφυλοι που εισβάλλουν στην Ευρώπη με τις πλάτες των δημοκρατικών φιλελεύθερων κυβερνήσεων και των αντιρατσιστικών οργανώσεων έχουν ένα και μόνο σκοπό: την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Δεν έχουν λερώσει τα χέρια τους με αίμα οι αλλόφυλοι, αλλά όλοι οι αντιρατσιστές, οι δημοκράτες και οι μπολσεβίκοι. Αυτοί είναι που κατήντησαν την Ευρώπη μια άναρχη και τρομοκρατημένη ήπειρο. Το αίμα των Γάλλων και των Βέλγων βρίσκεται στα χέρια τους. 

Η ευθύνη για τα θύματα και τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη βαραίνει τους νικητές. Ο Ρομπέρ Μπραζιγιάκ δικαιώνεται:

''Ποιος ξέρει, ίσως υπάρχουν ακόμη λογικοί Άγγλοι που να καταλαβαίνουν ότι ο γερμανικός στρατός μάχεται για ολόκληρη την Ευρώπη, κι όσο κι αν φαίνεται παράξενο ακόμα και για τον ίδιο τον Αγγλικό Λαό. Αυτοί οι καλοπροαίρετοι Άγγλοι, αν μπορεί να έχει κάποια έννοια το πλησίασμα των δύο θέσεων,δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εμπρός στην αυτοκαταστροφική τρέλα των κυβερνητών τους,οι οποίοι δια πυρός και σιδήρου προσπαθούν να παραδώσουν τον πολιτισμό του Racine, του Shakespeare, του Dante και του Goethe στις μογγολικές ορδές τις φανατισμένες από το επαναστατικό και ιουδαϊκό αλκοόλ. Ιδού το ασυγχώρητο παραλήρημα της Αγγλίας''.


Robert Brasillach 

Σήμερα όλοι πρέπει να θυμηθούμε τον μεγάλο άνδρα του Βελγίου Leon Degrelle. Αυτές τις στιγμές δικαιώνεται:

''Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι θυσίες και οι απίστευτοι άθλοι των WAFFEN -  SS θα βρουν τους δικούς τους  επικούς ποιητές του αναστήματος ενός Schiller ! Αυτό που ξεχώριζε τα SS ήταν η μεγαλωσύνη τους μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ο πέπλος της σιωπής έπεσε πάνω στα WAFFEN -  SS  μετά τον πόλεμο, αλλά τώρα όλο και περισσότεροι  νέοι καταφέρνουν να μάθουν για την ύπαρξη τους, για τα κατορθώματα τους. Η φήμη τους μεγαλώνει σιγα – σιγά και οι νέοι απαιτούν να μάθουν περισσότερα. Σε εκατό χρόνια όλα τα ψέμματα θα έχουν ξεχαστεί, αλλά το μεγαλείο και τον ηρωισμό των WAFFEN -  SS θα τα θυμούνται. Θα είναι η ανταμοιβή ενός έπους''.

Leon Degrelle



Είναι η δικαίωση του Έζρα Πάουντ:

''Ο πόλεμος αυτός δεν οφείλεται σε κάποια ιδιοτροπία εκ μέρους του Μουσολίνι ή του Χίτλερ.Ο πόλεμος αυτός αποτελεί εκδήλωση του επίγειου πολέμου ανάμεσα στους τοκογλύφους και τους χωρικούς,ανάμεσα στους κυρίαρχους του χρήματος και σε οποιονδήποτε πραγματοποιεί μια τίμια,καθημερινή εργασία με το μυαλό ή τα χέρια του.Δεν γνωρίζω πόσα βιβλία πρέπει να διαβάσει κανείς για να κατανοήσει αυτή την απλή πρόταση''. 


Κι ύστερα αποκοιμήθηκα
και στο χαμένο άνεμο ξυπνώντας
είδα και άκουσα,
κι εκείνος που είδα φανερώθηκε καβαλάρης,
και άκουσα :
"Καμίαν εγώ δεν έχω χαρά
τη ράτσα μου βλέποντας να πεθαίνει
μες στη ντροπή και τη λάσπη
Κυβερνημένη απ' τα ψοφίμια
και προδομένη.
Ο Ρούσβελτ, ο Τσώρτσιλ κι ο Ήντεν
μπάσταρδοι και εβραιούληδες
Φαγάδες όλοι και ψευταράδες
κι ο λαός ηλίθιος
του ήπιαν το αίμα!


Έζρα Πάουντ, Τα δύο αποσιωπημένα Cantos (LXXII-LXXIII)

Ένα και μόνο ένα ξεκίνημα μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Να αποβάλλετε κάθε επιρροή του Ισραήλ και να αποκτήσετε ανεξαρτησία !


Έζρα Πάουντ



Είναι η δικαίωση του Κνουτ Χάμσουν:

''Νορβηγοί ρίξ­τε τα όπλα σας και πηγαίνετε σπίτι. Οι Γερμανοί πολεμούν για όλους εμάς και γκρεμίζουν την τυραν­νία της Αγγλίας που στέκεται από πάνω μας''.




Είναι η δικαίωση του Miguel Ezquerra, ενός εθελοντή στα Waffen - SS  με καταγωγή από την Ισπανία:

''Αυτή είναι η ιστορία εκείνων των λίγων Ισπανών που μέχρι το τέλος πίστεψαν ότι η στολή ''feldgrau'' ήταν εκείνη που έπρεπε να φορεθεί εκείνες τις στιγμές και ότι η Reichkriegsflagge (πολεμική σημαία του Ράιχ) ήταν η σημαία που μπορούσε καλύτερα να υπερασπιστεί την Ευρώπη''.

''Τα κανόνια που μας σφυροκοπούσαν ήταν αμερικάνικα,εφόσον οι γιάνκηδες είχαν εξοπλίσει τους Ρώσους με το μεγαλύτερο μέρος του υλικού τους.Οι Άγγλοι ήταν επίσης σύμμαχοι των κομμουνιστών. Μήπως η Ρωσία ήταν μια δημοκρατία,όπως οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία; Η Γερμανία υπερασπιζόταν τις διεθνείς αξίες του δυτικού πολιτισμού,βαθιά ριζωμένες στην ψυχή εκείνων των δυο λαών,Αγγλία και Αμερική,που συμμαχώντας με τον διάβολο θα είχαν ίσως καταστρέψει τον καλύτερο υπερασπιστή του δυτικού πολιτισμού,αλλά ταυτόχρονα,θα είχαν υπογράψει μακροχρόνια και την δική τους θανατική ποινή''.

Πεθαίνοντας στο Βερολίνο, εκδόσεις Λόγχη





26 Φεβρουαρίου 1945

Υπήρξα η έσχατη ελπίδα της Ευρώπης. Αυτή απεδείχθη ωστόσο ανίκανη να ανασυγκροτηθεί με εθελοντική μεταρρύθμιση. Υπήρξε ανένδοτη απέναντι στην πειθώ και στο ελπιδοφόρο μήνυμα μου. Προκειμένου να την πειθαναγκάσω, υποχρεώθηκα να καταφύγω στην βία. 

Η Ευρώπη είναι δυνατόν να οικοδομηθεί μόνο επάνω στα θεμέλια ερειπίων. 

Όχι ερειπίων υλικής μορφής, αλλά επί των ερειπίων των εγκαθιδρυμένων συμφερόντων και των οικονομικών συνεργασιών, επί της συντριβής της πνευματικής ακαμψίας και των διεστραμμένων προκαταλήψεων, της παρελθοντολογικής ιδιοσυστασίας και της νοητικής τελματώσεως. 

Η Ευρώπη πρέπει και οφείλει να διαμορφωθεί για το κοινό συμφέρον όλων των Αρίων Εθνών, μη υπολογίζοντας τα άτομα. 

Ο Ναπολέων Βοναπάρτης είχε αντιληφθεί αυτή τη διαπίστωση απόλυτα. Εγώ ίσως καλύτερα παντός άλλου, δύνομαι να εικάσω τα μαρτύρια στα οποία υποβλήθηκε ο Ναπολέων, επιδιώκοντας να προωθήσει την ειρήνη και παραδόξως ήταν υποχρεωμένος να διεξάγει πόλεμο, χωρίς να διαφαίνεται καμιά προοπτική τερματισμού, στηριζόμενος στην αιώνια ελπίδα πως τελικά θα επικρατούσε, δια της επιβολής του, η ειρήνη.


Ήδη από το θέρος του 1940 υπέφερα ο ίδιος τα αυτά μαρτύρια. Και σε κάθε περίπτωση ήταν η Μεγάλη Βρετανία εκείνη η οποία έφραζε το δρόμο της Ευρώπης προς την ευημερία.

Αδόλφος Χίτλερ - Πολιτική διαθήκη