Εβραίοι και αλκοόλ

O ισχυρισμός που έγινε για τους Εβραίους πως είναι μια ξεμέθυστη φυλή, μπορεί να είναι αλήθεια. Το γεγονός όμως αυτό δεν έχει επισκιάσει δυο παράγοντες που τους αφορούν. Πως ως συνήθως αποτελούν τους εμπόρους ποτών, των χωρών στις οποίες ζουν σε μεγάλους αριθμούς και πως στις ΗΠΑ ήταν η μόνη φυλή που εξαιρείτο από τις επιχειρήσεις του νόμου της ποτοαπαγόρευσης. Γενικά οι Εβραίοι είναι με την πλευρά του αλκοόλ και πάντα ήταν. Αποτελούν τους σταθερότερους πότες. Να γιατί ήταν ικανοί να εξασφαλίσουν την εξαίρεση από τους νόμους της ποτοαπαγόρευσης. Οι θρησκευτικές τους τελετουργίες απαιτούν από αυτούς να πίνουν μια ποσότητα την οποία ο νόμος θεωρεί ίση με 10 γαλόνια το χρόνο. Έτσι ο νόμος της ποτοαπαγόρευσης των ΗΠΑ - ο οποίος ήταν μέρος του συντάγματος των ΗΠΑ- ήταν νομικά αναποτελεσματικός στην ποσότητα των 10 γαλονιών για έναν Εβραίο. Φυλετικό προνόμιο; Όχι, oι Εβραίοι δεν απέκτησαν το χαρακτηριστικό τότε, την περίοδο δηλαδή της ευνοϊκής εποχής της ποτοαπαγόρευσης. Γνωρίζουν πως ήταν εύκολο να πάρουν 100 γαλόνια με την υπεκφυγή αυτών των 10 γαλονιών. Στην πραγματικότητα εκατομμύρια γαλονιών παρανόμου αλκοόλ πέρασε μέσα από αυτή την υπεκφυγή  των 10 γαλονιών.



Αποτέλεσε έκπληξη  για τον Αμερικανικό λαό το γεγονός πως οι παγκόσμιες επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών βρισκόταν στα χέρια των Εβραίων. Οι επιχειρήσεις αλκοόλ στις ΗΠΑ ήταν σχεδόν αποκλειστικά στα χέρια των Εβραίων για 25 χρόνια πριν την ποτοαπαγόρευση.



Η διατήρηση της ιδέας του ποτού στα μυαλά των ανθρώπων οφείλεται στην εβραϊκή προπαγάνδα. Δεν υπάρχει διάλογος στην  σκηνή ή στην οθόνη που δεν συνοδεύεται από τα ανάλογα ποτά. Η ιδέα της κατάχρησης του ποτού, θα διατηρείται από την εβραϊκή σκηνή, την εβραϊκή τζαζ και τα εβραϊκά κόμικς, έως ότου κάποιος να οδηγηθεί με την κατηγορία της προδοσίας στο απόσπασμα.

Henry Ford ,  Ο Διεθνής Εβραίος



''Για το ότι αυτές είναι οι πίστεις των Ιουδαίων ενδεικτικό σημείο όχι ασήμαντο είναι και το ότι ανάμεσα στις πολλές τιμωρίες που εφαρμόζουν μία είναι κυρίως η πιο ατιμωτική, η οποία απαγορεύει στους τιμωρούμενους να πίνουν κρασί για όσο χρόνο ορίσει αυτός που επιβάλλει την τιμωρία.'' Πλούταρχος , Συμποσιακόν


Die Kultur der Arier