Καλή χρονιά!


Καλή χρονιά !



Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεκαετίες, αιώνες και χιλιετίες, τα λόγια και τα έργα των επιφανών ανδρών οδηγούν τις νέες γενιές. Από το 1889 ως και το 2016 που τώρα ξεκινά, κύλησαν πολλές βραδιές σαν την αποψινή. Όμως με έναν μαγικό τρόπο κάθε χρόνος φέρνει πιο κοντά την αλήθεια και την δικαίωση των εθνικοσοσιαλιστών. Κάθε χρόνος που προστίθεται από το 1945 και μετά, ξέρουμε πως θα φέρει την τελική νίκη! Έχουμε τα πρότυπα. Χρειαζόμαστε επίμονη προπαγάνδα για την διάδοση των ιδεών μας και του δικαίου της Πίστεως μας! 

 ''Οπως μου εξήγησε ο Φύρερ, θέλει να μείνει στην Ιστορία ως παράδειγμα θάρρους και αυταπάρνησης. Ποτέ πια και κανένα εμπόδιο δεν θα τον μετακινήσει από τη θέση του...'' (Γιόζεφ Γκαίμπελς)


''Το έτος 1932 πρέπει να γίνει για μας το έτος της αποφάσεως. Αυτό το έτος θα είναι έτος σκληρού και ακάμπτου αγώνος. Μόνον ο δυνατός που στέκει πάνω σε γερό και σταθερό έδαφος θα βαστάξη σε αυτόν τον αγώνα. Το κυριώτερο: πρέπει να βρισκώμεθα στη μέση των οπαδών μας, δεν πρέπει ποτέ να χωρισθώμε από τον λαό. Ο λαός είναι αρχή, μέσον και τέλος ολοκλήρου της εργασίας μας. Η πρώτη μέρα του νέου έτους φέρνει κάποια ησυχία. Είναι όμως μια ησυχία πρόδρομος της τρικυμίας. Πρέπει να οπλισθούμε με την σκληρότητα, που είναι αναγκαία για να υποστούμε τις πιο δύσκολες κρίσεις. Μεθαύριον αρχίζει πάλι η εργασία.  Είμεθα ήδη κουρασμένοι από τη μακρά ησυχία.  Δεν ημπορούμε να παραστήσωμε πια μια ζωή χωρίς άγριο και συναρπαστικό ρυθμό, μια ζωή που θα είναι γενικά αξία για να τη ζήσωμε''.

Γιόζεφ Γκαίμπελς, Από το Κάιζερχοφ είς την Καγκελαρίαν 1η Ιανουαρίου 1932

Die Kultur der Arier