Bέλγοι κι Ευρωπαίοι θυμηθείτε τον Leon Degrelle !


Χθες ημέρα κατά του ρατσισμού, σήμερα η νέα δολοφονική επίθεση των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες. 34 νεκροί και 200 τραυματίες!  Αυτή είναι η Ευρώπη της αναρχίας ! Αυτή είναι η Ευρώπη των νικητών ! Αυτή είναι η Δημοκρατία και ο φιλελευθερισμός ! Αυτά είναι τα πραγματικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τα εγκλήματα ενός ακήρυχτου ακόμα πολέμου! 
Πότε θα δικαστούν οι ένοχες δημοκρατικές κυβερνήσεις της μεταπολεμικής αντιφασιστικής εποχής;


Το Βέλγιο ήταν η πατρίδα του μεγάλου αξιωματικού των Waffen - SS, Leon Degrelle !  Ήταν ο ιδρυτής του κόμματος ''Ρεξ'' που άφησε την εγχώρια πολιτική και πολέμησε στο ανατολικό μέτωπο κατά του μπολσεβικισμού. 



Ο Αδόλφος Χίτλερ όταν συνάντησε τον Ντεγκρέλ του είπε:
 ''Αν είχα ένα γιο θα ήθελα να σου μοιάζει''.

'' Εμείς όταν μπήκαμε με το REX στο κοινοβούλιο , μπήκαμε για να το διαλύσουμε. Όχι για να παίξουμε το κοινοβουλευτικό παιχνίδι''. 

 Τι ήταν τα Waffen SS ;

''Οι αριστοκράτες του ηρωισμού , η αφρόκρεμα της Ευρωπαϊκής νεολαίας που πολέμησε στις στέπες του Ανατολικού Μετώπου κάτω από την καθοδήγηση του μεγάλου μας Αρχηγού , θυσιαζόμενοι για την Ζωή , για τον Πολιτισμό και την Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη. Μας απο­κάλεσαν «μισθοφόρους» και «δολοφό­νους» , ταπεινά άτομα αστικής νοοτρο­πίας. Θεέ μου πόσο έχουν σφάλλει σ' αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Αυτό που μας καθοδηγούσε ήταν η αντίδρα­ση μας στον μπολσεβικισμό και στις μα­σωνόδoυλες δυτικές δημοκρατίες. Αυ­τά τα παιδιά που πολέμησαν στα WAF­FEN SS , 18 - 22 χρόνων από διαφορετικές χώρες και κοινωνικές τάξεις, οι πε­ρισσότεροι αγροτόπαιδα και φοιτητές, ήταν ιδεαλιστές''.



''Εμείς τα μάχιμα Waffen SS διαθέταμε μια πίστη και μια πολιτική ενότητα χάρις των οποίων είχαμε αποκοπεί παντελώς από τις αντιλήψεις του παλιού και στενόμυαλου εθνικισμού και είχαμε διευρύνει για όλους τα σύνορα της Ευρώπης, εκφράζοντας μια νέα αντίληψη του κόσμου. Αυτό το εκατομμύριο Waffen SS όφειλε αναγκαστικά να σφυρηλατήσει μετά τη νίκη τη πανοπλία της νέας Ευρώπης. Ήταν προορισμένο να δημιουργήσει τη δύναμη, την εξουσία , το πολιτικό πνεύμα , τη βούληση της Ενωμένης Ευρώπης. Αν ο Χίτλερ ήταν απλά ένας Παγγερμανιστής, αυτά τα Waffen SS πύλες του μέλλοντος θα έπρεπε να στελεχωθούν κατά κύριο λόγο από Γερμανούς: Γερμανούς, φανατικά Γερμανούς. Τώρα , πάνω σ' αυτό το εκατομμύριο των Waffen SS, οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί ήταν μόνο τετρακόσιες χιλιάδες. Εξακόσιες χιλιάδες ήταν μη-Γερμανοί: Γάλλοι , Βαλλώνοι, Φλαμανδοί, Ολλανδοί, Δανοί, Νορβηγοί, Εσθονοί, Λετονοί, Λιθουανοί, Ούγγροι, Κροάτες, Κοζάκοι, Ιταλοί, Ρώσοι, Ουκρανοί, Ελβετοί, Ισπανοί , κ.λπ. - Και μια ντουζίνα Άγγλοι! Ο Χίτλερ σαφώς επιθυμούσε η Ευρώπη να ανήκει σε όλους τους Ευρωπαίους . Η θέση που μου έδωσε στην εκτίμησή του και η ηθική εξουσία που αναγνωρίσθηκε από το Ράιχ, σε μένα , το Βαλλώνο , ήταν μια προφανής μαρτυρία εκείνου του πνεύματος ισότητας μεταξύ ίσων, κάτι που προοριζόταν να γίνει ο χρυσός κανόνας σε όλες τις βαθμίδες της χιτλερικής Ευρώπης''.


Faith and Race