Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ



Το μόνο πράγμα στο οποίο μπορώ να είμαι πιστός μέχρι θανάτου - και αυτή είναι η μόνη πίστη που έχει σημασία - είναι η φυλετική, και ως εκ τούτου πολιτιστική, αδελφότητα με τον δικό μου λαό, αδιάφορο που έχει γεννηθεί ο καθένας !

Όταν αυτή η πίστη δοκιμάζεται τόσο σκληρά, όταν ο λαός μου κινδυνεύει, είναι τερατώδες να υποκρινόμαστε ότι θα πρέπει να είμαστε εχθροί μεταξύ μας επειδή χωριζόμαστε από υποθετικές - συνοριακές γραμμές και ότι μόλις μια συμμορία από διεθνείς Εβραίους μας ντοπάρει με τον κατάλληλο τρόπο, εμείς οι Άριοι, θα πρέπει να αλληλοσκοτωθούμε και να ισοπεδώσουμε με βόμβες ο ένας τις πόλεις του άλλου επειδή είμαστε ''εμπορικοί ανταγωνιστές'' ή για την ''αμερικανική δημοκρατια'' ή για την ''βρετανική αυτοκρατορία'' ή για οποιαδήποτε άλλη βλακεία.  

ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΟΣ, και θα είμαι αδελφός με τους Άριους όλου του κόσμου και θα πολεμήσω στο πλευρό τους. Κι αν είναι απαραίτητο θα μπω πρώτος στην μάχη της επιβίωσης ενάντια στην τρομερή απειλή των εκατομμυρίων εγχρώμων όντων που διψούν για το αίμα του Άριου και που καθοδηγούνται από τον ρυπαρό Εβραίο.

George Lincoln Rockwell



Το εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα θα έχει να επιτελέσει μια από τις πιο σημαντικές του προσπάθειες: Πρέπει να ανοίξει τα μάτια του λαού μας σχετικά με το τι είναι τα ξένα έθνη και να μην σταματήσει να του θυμίζει ποιος είναι ο θανάσιμος σημερινός εχθρός του. Αντί να ενισχύουμε το μίσος που χωρίζει τους Άριους λαούς - που ακόμη και τα πάντα αν είναι ενάντια, τους ενώνει το ίδιο αίμα κι οι μεγάλες γραμμές που χάραξε ο πολιτισμός - θα πρέπει να στρέψουμε την οργή του λαού στον αδυσώπητο εχθρό της ανθρωπότητος και να του δείξουμε πως αυτός είναι ο αληθινός δράστης όλων των κακών που μας δέρνουν. 

Αλλά θα πρέπει ακόμη να επαγρυπνούμε ώστε μόλις ο λαός αντιληφθεί τον εχθρό του, να οδηγήσουμε τον αγώνα εναντίον του, ώστε να λάμψει σαν προφητικό άστρο των νέων καιρών το κίνημα μας, και να δείξει στους άλλους λαούς τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν αν θέλουν μια μέρα να χαιρετήσουν μια ανθρωπότητα όπου θα βασιλεύει η Άρια φυλή. 
Για όλα αυτά, ας μας καθοδηγεί η λογική και η πίστη στην δύναμη! Ας υπαγορεύει τις πράξεις μας το ιερό καθήκον,κι ας μας δίνει υπομονή και καρτερία ! Ας γίνει η πίστη μας προστάτης και ηγέτης του υπέρτατου αγώνος μας !

Adolf Hitler, Mein Κampf


Πρέπει ακόμη να διαφυλάξουμε σ’ όλη του την ομορφιά το Ελληνικό Ιδεώδες του πολιτισμού. Οι διαφορές ανάμεσα στους λαούς δεν πρέπει να μας εμποδίσουν να βρούμε την κοινότητα της ράτσας που τις ενώνει και τα σημεία όπου έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Ο παθιασμένος αγώνας μας πρέπει να 'χει πλατιά αντικείμενα: ένας ολόκληρος πολιτισμός αγωνίζεται για την ύπαρξή του κι αυτός ο πολιτισμός θα βαστάξει εκατομμύρια χρόνια γιατί θ’ αγκαλιάσει και θα συνταιριάσει τον Ελληνισμό με τον Γερμανισμό.

Adolf Hitler, Mein Κampf




Πριν εμφανιστεί στο ιστορικό προσκήνιο ο Αδόλφος Χίτλερ, οι λευκοί όλου του κόσμου δεν είχαν τίποτα, απολύτως τίποτα που να τους ενώνει σε κοινό σκοπό. Δεν είχαν κοινούς ήρωες και μάρτυρες, άγια μνημεία, ονόματα και σύμβολα. Όμως τώρα, αφότου εκατομμύρια νέων Γερμανών Άριων ανδρών έδωσαν πρόθυμα τις πολύτιμες ζωές τους στον πρώτο πραγματικό αγώνα της ιστορίας προς όφελος της Άριας φυλής, έχουμε πια τα αιματοβαμμένα σύμβολα και μάρτυρες, δηλαδή το θεμελιωδέστερο συστατικό μιας επανάστασης !

George Lincoln Rockwell


''Διότι κύριοι βουλευτές τι είναι η Ευρώπη; Δεν υπάρχει γεωγραφικός προσδιορισμός για την Ήπειρο μας, υπάρχει μόνο εθνικός και πολιτιστικός προσδιορισμός. Το σύνορο της δεν είναι τα Ουράλια, αλλά αυτή η γραμμή που διαχωρίζει τον δυτικό από τον ανατολικό τρόπο ζωής.
Υπήρξε κάποια εποχή όπου η Ευρώπη δεν ήταν αυτή η ελληνική νησίδα, στην οποία είχαν προωθηθεί οι βόρειοι λαοί, για να ανάψουν για πρώτη φορά ένα φως, το οποίο από εκείνη την στιγμή, άρχισε αργά αλλά σταθερά να φωτίζει τους ανθρώπους.

Και όταν οι Έλληνες κατόρθωσαν να συνθλίψουν την περσική εξάπλωση,δεν υπερασπίστηκαν την περιορισμένη στον χώρο ελληνική πατρίδα τους, αλλά έσωσαν αυτή την αντίληψη που σήμερα ονομάζεται Ευρώπη''.

Αδόλφος Χίτλερ

Διάλογος Θεμιστοκλέους και Αριστείδου αποδεικνύει την φυλετική συνείδηση των Αρχαίων Ελλήνων

«Αυτή είναι η Ευρώπη! Η Ευρώπη είναι η Ελλάδα και όχι η Περσία, είναι η Ρώμη και όχι η Καρχηδόνα, είναι ο Χριστιανισμός και όχι το Χαλιφάτο».

Βίκτορ Ορμπάν , Πρωθυπουργός Ουγγαρίας