20 Απριλίου 1889, ο Θεός κατέβηκε στην Γη



20 Απριλίου 1889, 127 χρόνια πριν στο Μπραουνάου αμ – Ινν, γεννήθηκε ο Άνδρας που μέχρι και σήμερα οι πιστοί οπαδοί του και οι φανατικοί εχθροί του, προφέρουν καθημερινά το όνομά του. 

Για κάθε πιστό οπαδό του ο Άνδρας αυτός είναι το σύμβολο του αγώνα για την ένωση των Αρίων λαών, της απελευθέρωσης τους από την δουλεία του τόκου και της λύτρωσης της Άριας φυλετικής ψυχής από το δηλητήριο του μαρξισμού.  Σήμερα οι Άριοι πιστοί Του τον τιμούν σε κάθε σημείο της Ευρώπης σε όποιο έθνος κι αν ανήκουν. 



Με τον αγώνα Του και την σκέψη Του άφησε σε όλους εμάς το ισχυρότερο μήνυμα: ότι η πατρίδα των Αρίων είναι η Ευρώπη σε όποιο έθνος κι αν ανήκει ο καθένας μας και πως αυτή την Πατρίδα πρέπει να την υπερασπιστούμε διατηρώντας καθαρό το αίμα μας και αμόλυντο το Πνεύμα μας από την πανούκλα του ιουδαϊσμού. Τα λόγια του αποτελούν για όλους μας θεϊκή καθοδήγηση. Οι έννοιες της αφοσίωσης, του καθήκοντος, της πίστης και της τιμής είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα κάθε Αρίου που κατανόησε ποιος ήταν ο Άνδρας αυτός. Κι ο Άνδρας αυτός ήταν ένας Θεός που κατέβηκε στην Γη.

Στον Άνδρα αυτόν ενσαρκώθηκε η ανώτερη Ιδέα της Ιστορίας, τόσο ανώτερη και φωτεινή όσο ο ζωοδότης Ήλιος. Διότι όποιος αντιληφθεί την αλήθεια Του, θα ανακαλύψει τις απολλώνιες δωρικές αξίες, την αληθινή καταγωγή του και τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον σύγχρονο κόσμο που έχει συντρίψει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.  Όσα είπε προς τον  λαό Του ισχύουν για κάθε Άριο λαό. 

Διανύουμε την χιλιετία του Αδόλφου Χίτλερ, μια χιλιετία που ξεκίνησε την 20η Απριλίου του 1889 και μέσα σε αυτήν η Νίκη θα γίνει δική μας. 

Με Τιμή και Πίστη σήμερα ανθοστολίζουμε το κάδρο του Führer και με τον Άριο χαιρετισμό του Ήλιου φωνάζουμε ''Heil Hitler'' ! Τα κεριά ανάβουν σήμερα σε κάθε εθνικοσοσιαλιστικό σπίτι, σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Ο Αδόλφος Χίτλερ μας ενώνει όλους.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι η Νίκη. 

Αδόλφος Χίτλερ, ο Μέγας !