Χίτλερ - Όποιος δεν συκοφαντείται δεν είναι αληθινός Εθνικοσοσιαλιστής

Αν μια ιδέα είναι ορθή και με αυτό το όπλο αναλαμβάνει έναν αγώνα σε τούτη την γη, είναι ακαταμάχητη και κάθε δίωξη απλώς θα αυξήσει την εσωτερική της δύναμη.
[...]  Καταρχήν ,το κίνημα πρέπει να εκπαιδεύσει τα μέλη του έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν τον αγώνα σαν μια άσκοπη επινόηση αλλά σαν τον ίδιο τον σκοπό τους. Γι' αυτό, δεν πρέπει να φοβούνται την εχθρότητα των αντιπάλων τους, αλλά πρέπει να αισθάνονται ότι είναι η προϋπόθεση για το δικαίωμα τους να υπάρχουν. Δεν πρέπει να αποφεύγουν το μίσος των εχθρών του εθνισμού και της φιλοσοφίας μας και τις εκδηλώσεις τους πρέπει να τις επιθυμούν. Και μεταξύ των εκδηλώσεων αυτών αυτού του μίσους βρίσκονται τα ψεύδη και οι συκοφαντίες.
Όποιος δεν δέχτηκε επίθεση από εβραϊκές εφημερίδες,δεν συκοφαντήθηκε και δεν εξυβρίστηκε, δεν είναι καλός Γερμανός ούτε αληθινός εθνικοσοσιαλιστής. Το καλύτερο κριτήριο για την αξία της συμπεριφοράς του, για την ειλικρίνεια της πίστης του και για την δύναμη της θέλησης του είναι η εχθρότητα που εισπράττει από τον θανάσιμο εχθρό του λαού μας.
Πρέπει ξανά και ξανά να υποδεικνύουμε στους οπαδούς του κινήματος και υπό μια ευρύτερη έννοια σε ολόκληρο τον λαό ότι οι Εβραίοι και οι εφημερίδες τους πάντα ψεύδονται και ότι ακόμα μια περιστασιακή αλήθεια στοχεύει απλώς να καλύψει μια μεγαλύτερη απάτη και ως εκ τούτου είναι κι η ίδια μια προμελετημένη αναλήθεια. Οι Εβραίοι είναι οι μεγάλοι δάσκαλοι τους ψεύδους,το ψεύδος και η απάτη είναι τα όπλα του αγώνα τους. Κάθε εβραϊκή συκοφαντία και κάθε εβραϊκό ψέμα είναι μια ουλή τιμής στο σώμα των μαχητών μας. Ο άνθρωπος που έχουν διασύρει περισσότερο βρίσκεται πολύ κοντά μας και ο άνθρωπος που μισούν περισσότερο είναι ο καλύτερος μας φίλος.
Όποιος πάρει μια εβραϊκή εφημερίδα το πρωί και δεν βλέπει τον εαυτό του να συκοφαντείται μέσα σε αυτήν, δεν χρησιμοποίησε ωφέλιμα την προηγούμενη μέρα, γιατί αν το είχε κάνει θα τον διέσυραν, θα τον εξύβριζαν, θα τον συκοφαντούσαν, θα τον κακολογούσαν, θα τον δυσφημούσαν.  [...]
Όταν αυτές οι αρχές μπουν στο πετσί μας και στο αίμα των οπαδών μας, το κίνημα θα γίνει ακλόνητο και ακαταμάχητο.

Αδόλφος Χίτλερ - Ο Αγών μου



"Ο Τύπος του Βερολίνου είναι ανυπόφορος. Τώρα σέρνει την οικογενειακή μας ζωή στον βούρκο και μάλιστα χωρίς ίχνος αλήθειας. Αυτοί οι Εβραίοι είναι μόνο αυθάδεις και ψεύται, δεν έχουν επίσης σεβασμό και ευσέβεια για την κρυφή ιδιαίτερη ζωή μιας προσωπικότητος"...

Γιόζεφ Γκαίμπελς - Από το Κάιζερχοφ εις την Καγκελαρίαν