Ο πόλεμος κατά της Άριας φυλής και του Χίτλερ σήμερα

Ο κόσμος των νικητών έχει αποκτήσει το δικαίωμα να γράφει την ιστορία όπως θέλει, να δυσφημεί τον Μεγάλο Άνδρα της Ιστορίας, τον θεόσταλτο Εκείνο Άνθρωπο που επιχείρησε να επαναφέρει και να διατηρήσει την Άρια φυλή. Ο κόσμος των νικητών, του φιλελευθερισμού, του μαρξισμού και του διεθνούς σιωνισμού εκτός από το να παραχαράσει την ιστορία ενός ολόκληρου λαού, προβαίνει και σε άλλες μεθόδους που η υπνωτισμένη μάζα των ευρωπαϊκών λαών, των Αρίων, δεν μπορεί να αντιληφθεί καθώς δεν έχει την πληροφόρηση παρά μόνο την προκατάληψη που της δημιουργείται από την ''παιδεία''  του κάθε ευρωπαϊκού κράτους σε συνδυασμό  με ένα πανίσχυρο μέσο ''ψυχαγωγίας'', το Hollywood.
Εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές όμως αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα  θέλουν αυτοί που υπνωτίζουν την Άρια φυλή. Ως γνωστόν το Βερολίνο έπεσε στις 9-10 Μαϊου του 1945. Τα τελευταία δυο χρόνια οι νικητές αποδεικνύουν όχι μόνο ότι δεν έχει τελειώσει για αυτούς ο πόλεμος καθώς οδηγούν ταχύτατα στον εκφυλισμό την Άρια φυλή, αλλά με αυτήν την ημερομηνία δημιουργούν αλαζονικούς και ειρωνικούς συμβολισμούς εναντίον του Αδόλφου Χίτλερ και του Εθνικοσοσιαλισμού.


Στις 10 Μαϊου 2014 η Αυστρία εκπροσωπήθηκε στον τελικό της Eurovision  από κάποιον που ντύνεται ως γυναίκα και έχει μούσι σε συνδυασμό με γυναικείο μακιγιάζ και ακούει στο όνομα Κοντσίτα.  Αυτός λοιπόν πήρε και την πρωτιά, στην επέτειο των 69 ετών από την πτώση του Βερολίνου και παρουσιάστηκε ως ''νίκη της ανεκτικότητας στην Ευρώπη''. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι η Αυστρία ήταν η γενέτειρα του Αδόλφου Χίτλερ. Η Αυστρία είχε υποδεχθεί την προσάρτηση της στο Γ' Ράιχ με σημαίες και λουλούδια στις 12 Μαρτίου του 1938 και η μέρα αυτή έμεινε στην ιστορία ως ''πόλεμος των λουλουδιών'' (Βlumenkrieg).  Το δημοψήφισμα που διεξήχθη στις 10 Απριλίου του 1938 έδωσε το καθολικό ''ΝΑΙ'' στην προσάρτηση με ποσοστό 99,75.




Φέτος, 9 Μαϊου 2015, στο Σύνταγμα της Αθήνας, διοργανώθηκε το πρώτο φεστιβάλ κάνναβης με συμμετοχή στην οργάνωση της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ και του ΤΟΜΕΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ που συμπτωματικά ήταν και κυβέρνηση.  Η διοργάνωση αυτή έφερε το σύνθημα ''ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' με διπλό νόημα: απελευθέρωση των ναρκωτικών ουσιών και της μαστούρας και αντιφασιστικό μήνυμα καθώς σε ένα τέτοιο καθεστώς η μαστούρα δεν έχει θέσει λόγω κουλτούρας, ιδεολογίας και παιδείας.


70 χρόνια μετά...



70 χρόνια πριν

Μήπως όμως η γιορτή της κάνναβης έκρυβε και κάτι άλλο εναντίον του εθνικοσοσιαλισμού;  O Ραιημόν Καρτιέ μας δίνει την απάντηση για την εκτέλεση διά απαγχονισμού των 10 Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών στην Νυρεμβέργη:

''Στο προαύλιο της φυλακής, ο επιλοχίας Τζων Τζ. Γουντς, 43 ετών,από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, αρχιδήμιος του στρατού των ΗΠΑ, με πείρα 347 απαγχονισμών σε 15 χρόνια, έχει στήσει τρία μαύρα ικριώματα,στα οποία παρέταξε ένδεκα θηλιές από κανναβένιο σχοινί που αγόρασε ο ίδιος από την Αγγλία.''

Σήμερα η κάνναβη κρεμάει τους ανυποψίαστους εκφυλισμένους που ζουν σε μια ψευδαίσθηση ανάμεσα σε μια δήθεν επαναστατικότητα για ελευθερία καθώς νιώθουν καταπιεσμένοι. Η νεολαία της Ευρώπης καταστρέφεται για να μην σκέφτεται.

Μια άλλη ''σύμπτωση'' είναι ότι η έναρξη της δίκης του εγχώριου ακροδεξιού κόμματος - που το πολιτικό σύστημα σε συνεργασία με τα ΜΜΕ θέλει να το ταυτίζει με τον εθνικοσοσιαλισμό - ορίστηκε  στις 20 Απριλίου, ημέρα που γεννήθηκε ο Μεγαλύτερος Άνδρας της Ευρώπης, ο Αδόλφος Χίτλερ. Κι αυτό δεν έγινε για το κόμμα αυτό αλλά για ένα μήνυμα κατά των άλλων Ευρωπαίων εθνικοσοσιαλιστών.

Όλα αποδεικνύουν πως ο πόλεμος δεν τελείωσε στο Βερολίνο για τους νικητές. Ο πόλεμος όμως ΔΕΝ τελείωσε ούτε για εμάς!

''Κάποτε τα ψέμματα θα γκρεμιστούν και η αλήθεια θα λάμψει και τότε θα αναστηθούμε. Θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει!'' 
Γιόζεφ Γκαίμπελς