Η λύση ονομάζεται Προπαγάνδα !

Ζούμε σε μια εποχή που τα έθνη της Ευρώπης δέχονται την πιο μεγάλη και την πιο ισχυρή επίθεση του διεθνούς Εβραίου. Μια επίθεση σε όλα τα μέτωπα, σε κάθε στοιχείο του Άριου πολιτισμού. Ο εκφυλισμός που προωθείται από τα μέσα μαζικού επηρεασμού τα οποία ελέγχει ο Εβραίος δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα.


Ο Εβραίος πλέον δεν κρύβεται πίσω από μια συνωμοσιολογία. Ο Εβραίος σήμερα προβάλλει εαυτόν με υπέρμετρη αλαζονεία ως τον παντοκράτορα του κόσμου αυτού. Όσοι εργάζονται για τον διεθνή σιωνισμό δεν είναι απαραίτητα Εβραίοι. Η προδοσία της Αρίας φυλής προέρχεται από ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας. Είναι όλοι αυτοί που δέχτηκαν να πουλήσουν την τιμή τους και τους συνανθρώπους τους για να απολαύσουν έναν περιορισμένο βιολογικό χρόνο ζωής προσκυνώντας τον υλιστικό ιουδαϊσμό. Είναι οι άνθρωποι που μίσησαν την εργασία και λάτρεψαν το ψέμα.


Η ίδια η εργασία είναι μια πράξη και μια αξία βαθύτατα αντισημιτική.
Ο ψεύτικος κόσμος που δημιούργησε ο Εβραίος μετά την πτώση του Γ΄Ράιχ πολέμησε την ίδια την αξία της παραγωγικής εργασίας. Δείτε για παράδειγμα από που ξεκίνησε το μάρκετινγκ και το σύστημα των πυραμίδων. Εγώ εκπαιδεύω εσένα, εσύ τους άλλους και περιμένω εγώ τα ποσοστά σου κι εσύ τα ποσοστά των άλλων. Κέρδος χωρίς παραγωγή. 


Ο Άριος σήμερα υποχρεώνεται να ανέχεται την εισροή αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εχθρικών προς τον Άριο πολιτισμό. Όποιος διαφωνεί χαρακτηρίζεται ως μισάνθρωπος και ρατσιστής. Σήμερα ο Άριος ακούει συνεχώς να του λένε ότι αυτοί που έρχονται εξ Ανατολάς είναι κατατρεγμένοι του πολέμου. Όμως κανείς δεν λέει στον Άριο κόσμο ποιοι υποκινούν τους πολέμους στην Ανατολή. Αποτέλεσμα χωρίς αιτία δεν υπάρχει.


Ο Αδόλφος Χίτλερ έλεγε στο ''Mein Kampf'' ότι ''όποιος εξετάσει τα πρωτόκολλα της Σιών σύμφωνα με την πορεία των τελευταίων 100 χρόνων θα αντιληφθεί την γνησιότητα τους''. Από εκείνη την εποχή έχουν προστεθεί άλλα 100 χρόνια. 


Ο εχθρός ήταν πάντα ο ίδιος και πάντα θα είναι ωσότου επικρατήσει η εθνικοσοσιαλιστική θεωρία! Μέχρι τότε, ένα πράγμα πρέπει να κάνει κάθε ένας από εμάς:

Προπαγάνδα ! Προπαγάνδα ! Προπαγάνδα !

Όποιος σκέφτεται ότι η δική μας προπαγάνδα δεν μπορεί να επηρεάσει τις πλατιές μάζες κάνει πολύ μεγάλο λάθος ! Είναι λάθος να συγκρίνει την δική μας δυναμική με τα τεραστίας απήχησης προπαγανδιστικά μέσα όπως η τηλεόραση, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο, η μουσική βιομηχανία, ο κινηματογράφος. Δείτε ότι η προπαγάνδα τους δεν πιάνει και προσπαθούν να την ενισχύσουν με νόμους ! Μιλούν συνέχεια και προσπαθούν να πείσουν ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ο κίνδυνος ! 


Σε κάθε άρθρο, σε κάθε εκπομπή, σε κάθε ντοκιμαντέρ, όποιο κι αν είναι το θέμα, θα αναφέρουν πάντα τον εθνικοσοσιαλιστικό κίνδυνο. 


Ο Γκαίμπελς είχε πει πως ''μια καλή προπαγάνδα χρειάζεται μια καλή κυβέρνηση και μια καλή κυβέρνηση χρειάζεται μια καλή προπαγάνδα''. Το ότι θεσπίζουν τόσους νόμους αποδεικνύει ότι δεν έχουν καλές κυβερνήσεις !
Γίνε ο προπαγανδιστής της αλήθειας παντού και με κάθε μέσο ! Μην απογοητεύεσαι περιμένοντας αμέσως να δεις αποτελέσματα. Και έχε κατά νου πως όταν λες την αλήθεια θα συκοφαντηθείς ! Όταν απογοητεύεσαι να θυμάσαι τα λόγια του Αδόλφου Χίτλερ:


''Μου ήταν δύσκολο να καταλάβω πως, άνθρωποι που πολλές φορές συζητούσαν λογικά, όταν μιλούσες μόνος μαζί τους, τα έχαναν ξαφνικά κι έπεφταν πάλι στην κυριαρχία της μάζας. Αυτή η παρατήρηση μ' έκανε πότε - πότε να απελπίζομαι. Όταν νόμιζα ότι είχα σπάσει τον πάγο, αφού τους τα είχα πει έξω από τα δόντια και πίστεψα ότι είχα ξεκαθαρίσει μέσα τους μια λανθασμένη αλήθεια και απάνω που χαιρόμουν για την επιτυχία μου, έβλεπα την άλλη μέρα με πόνο ότι θα έπρεπε να ξαναρχίσω απ' την αρχή. Όλες μου οι προσπάθειες ήταν μάταιες. Όπως το εκκρεμές με την αιωνία του κίνηση, οι στραβές τους ιδέες, ξαναγύριζαν από εκεί που είχαν ξεκινήσει. Και όταν συναντούσες σε λίγο αυτόν που πίστευες ότι είχες θεραπεύσει, είχε γίνει πάλι ο ίδιος όπως άλλοτε. Είχε ξαναπέσει στη αφύσικη κατάσταση του.''
''Ήρθε ο καιρός που δεν περπατούσα πια, όπως τις πρώτες μέρες, τυφλός μέσα στους δρόμους της μεγάλης πολιτείας, αλλά τα μάτια μου ήταν ανοιχτά για να βλέπουν πια, όχι μόνο τα αρχιτεκτονήματα αλλά και τους ανθρώπους.''


Είμαστε το κύμα που με τον χρόνο διαμορφώνει τον βράχο. Το μέλλον ανήκει στον Εθνικοσοσιαλισμό !


''Το να δέχεται κανείς τα πράγματα χωρίς να αναζητά την προέλευση τους είναι τέλεια εναρμονισμένο με το Εβραϊκό Παγκόσμιο Πρόγραμμα. [...]
Υπάρχει πιθανότητα να επιτύχει το πρόγραμμα των πρωτοκόλλων ;Το πρόγραμμα έχει ήδη επιτύχει. Στις περισσότερες από τις σημαντικότερες φάσεις του είναι ήδη μια πραγματικότητα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει, διότι το σημαντικότερο όπλο που θα χρησιμοποιηθεί ενάντια σε ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι η καθαρή δημοσιότητα. Αφήστε τον κόσμο να μάθει. Ξεσηκώνοντας τον κόσμο, καλώντας σε συναγερμό τον κόσμο, κάνοντας έκκληση στα πάθη του κόσμου, είναι η μέθοδος του σχεδίου που σκιαγραφείται στα πρωτόκολλα. Το αντίδοτο είναι απλά η διαφώτιση του λαού.''

Henry Ford , Ο Διεθνής Εβραίος, το σημαντικότερο παγκόσμιο πρόβλημα (1923)