Τι είχε πει ο Χίτλερ για την Γαλλία !


Ακόμη πρέπει να βάλουμε στην πρώτη γραμμή τον γιγάντιων κρατών, την Αμερική, ύστερα την Ρωσία και την Κίνα.Πρόκειται για εδαφικούς σχηματισμούς που κατά μέγα μέρος έχουν επιφάνεια πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτήν της σημερινής Γερμανικής αυτοκρατορίας.
Κι η Γαλλία το ίδιο πρέπει να προστεθεί στον αριθμό αυτών των κρατών. Όχι μόνο γιατί συμπληρώνει τον στρατό της με γεωμετρική πρόοδο χάρη στις αστείρευτες πηγές του έγχρωμου πληθυσμού που έχει κάτω από την κυριαρχία της,αλλά ακόμη και από το γεγονός ότι η επιδρομή των νέγρων της προοδεύει τόσο γρήγορα, ώστε πια μπορούμε να μιλούμε για την γέννηση ενός αφρικανικού κράτους στο ευρωπαϊκό έδαφος.Η αποικιακή πολιτική της Γαλλίας σήμερα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Γερμανίας του παλιού καιρού. Αν η εξέλιξη της Γαλλίας συνεχιστεί ακόμα 300 χρόνια με τον ίδιο ρυθμό,τα τελευταία κατάλοιπα του Γαλλικού αίματος θα εξαφανιστούν μέσα στο αφρικανοευρωπαικό κρατικό μείγμα που τώρα δημιουργείται : Μία πελώρια έκταση που θα πιάνει απο τον Ρήνο ώς το Κονγκό θα κατοικηθεί από μία κατώτερη φυλή που θα προέλθει από την αργή αλλά σταθερή επίδραση της επιμειξίας. Εδώ ακριβώς υπάρχει διαφορά της Γαλλικής αποικιακής πολιτικής απ'την αλλοτινή δική μας.

Adolf Hitler - Mein Kampf


O Γαλλικός Στρατός σήμερα


Γάλλοι εθελοντές για τα Waffen - SS



Waffen-SS Μεραρχία ''Καρλομάγνος''



Η Γαλλία σήμερα.. Η Γαλλία της ''Ελευθερίας- Ισότητας- Αδελφότητας''... Η Γαλλία της δημοκρατίας και της ανεκτικότητας !

Σύμφωνα με την Liberation  στα πτώματα των νεκρών τρομοκρατών βρέθηκαν διαβατήρια αιγυπτιακά και συριακά, ενώ το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.


Die Kultur der Arier