Το Κοράνι καθοδηγεί εκατομμύρια αλλόφυλους εντός της Ευρώπης



Εισέρχονται συνεχώς στην Ευρώπη με τις ευλογίες των φιλελεύθερων και μαρξιστικών κυβερνήσεων αλλόφυλοι φανατικοί που καθοδηγούνται από το ιερό τους βιβλίο, το Κοράνι. (Αυτό το Κοράνιο είναι η καθοδήγηση του Αλλάχ - Σούρα ελ - Ζούμερ 23)':




Μήπως δεν βλέπουν οι άπιστοι ότι εμείς εκτελούμε την απειλή Μας ; (που είναι να τους νικήσουμε και να αυξήσουμε την γή των Μουσουλμάνων) ; (Όταν) ο ΑΛΛΑΧ δικάζει, κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τις αποφάσεις Του. Και γρήγορος είναι ο ΑΛΛΑΧ στην καταδίκη. (Σούρα ελ-Ρά 'αντ, 41)

Και πολεμήστε τους (σκοτώνοντάς τους) μέχρις ότου να μην υπάρχει πειρασμός και να είναι η θρησκεία του ΑΛΛΑΧ η μοναδική...(Σούρα Ελ-Ανφάλ 39)



Και δεν θα υπάρχει άπιστο χωριό, που (τους κατοίκους του) να μην καταστρέψουμε πρίν από την Ημέρα της Κρίσης, ή να τους βασανίσουμε με σκληρά βασανιστήρια. Αυτό είναι καταχωρημένο στο (αιώνιο) Βιβλίο. (Σούρα Ελ - Ισρά 58)

Πόσα πολλά χωριά έχουμε καταστρέψει (για τις αμαρτίες τους) ; Η τιμωρία μας τους ήλθε ξαφνικά την νύχτα ή κατά την διάρκεια του ύπνου τους στην απογευματινή τους ανάπαυση. (Σούρα ελ - Ααράφ 4)


Έργο του ΑΛΛΑΧ είναι ακόμη να ξεκαθαρίσει εκείνους που είναι πραγματικά πιστοί και να καταστρέψει εκείνους που αντιστέκονται στην Πίστη (τους άπιστους). (Σούρα Αλ Ιμράν 141)


Πές στους άπιστους : "Γρήγορα θα υποταχθείτε (σ' αυτόν τον κόσμο) και θα στριμωχθείτε στην Κόλαση (στον άλλο κόσμο) ένα απαίσιο πραγματικά κρεβάτι (για να ξαπλώσει κανείς) ! (Σούρα Αλ  Ιμράν 12)


Ας πολεμούν υπέρ του ΑΛΛΑΧ. Αυτοί που θυσιάζουν την ζωή του κόσμου αυτού για χάρη της Μέλλουσας Ζωής, κι όποιος πολεμά υπέρ του ΑΛΛΑΧ είτε σκοτωθεί είτε νικήσει, θα του δώσουμε αμέσως πλούσια αμοιβή. (Σούρα ελ-Νισά 74)

Δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλ' ο ΑΛΛΑΧ τους σκότωσε. (Σούρα ελ - Ανφάλ 17)

Πολεμάτε τους, κι ο ΑΛΛΑΧ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας, και θα τους ντροπιάσει και (θα σας βοηθήσει) να τους νικήσετε, και θα θεραπεύσει την οργή στα στήθη ενός λαού που είναι Πιστός. (Σούρα ελ - Τέβμπε 14)




Αυτά διδάσκονται από την παιδική ηλικία.





Die Kultur der Arier