Πρωταθλήτρια η Πορτογαλία στο Copa Euro - Africa

Τελείωσε την Κυριακή το Copa Euro - Africa. Παρακολούθησε όλος ο πλανήτης και κυρίως οι Ευρωπαίοι, μια διοργάνωση που αφορά τις χώρες της Ευρώπης αντίστοιχη του Copa Africa και Copa America.


Το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της διοργάνωσης ήταν η πρόκριση της Ισλανδίας σε βάρος της Αγγλίας. Οι Ισλανδοί, αυτό το μικρό έθνος των 325.000 ανθρώπων κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου. Χαρήκαμε με τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας μετά τον αγώνα με την Αγγλία, Aron Gunnarsson, δηλώσεις που δεν συνηθίζονται από τους ποδοσφαιριστές πλέον: ''Παίζουμε για την σημαία μας, αγαπάμε την πατρίδα μας, πιστεύουμε στην πατρίδα μας''. Δυστυχώς η διοργανώτρια Γαλλία απέκλεισε στην συνέχεια την Ισλανδία. Μια καθαρότατη φυλετικώς ομάδα αποκλείστηκε από μια εθνική που είχε στην αποστολή της 11 νέγρους !!!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ CHAMPION PORTUGAL 2016 FERNANDO SANTOS CRISTIANO RONALDO

Πορτογαλία

Δεν ήταν μόνο η Γαλλία όμως που είχε στην ομάδα της νέγρους. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλία ήταν η τρίτη ομάδα με τους περισσότερους νέγρους. Εννέα τον αριθμό! Συνεπώς, στον τελικό του Euro οι νέγροι ήταν 20! Δηλαδή οι ομάδες του τελικού κατέβασαν από 23 παίκτες για την διοργάνωση, πράγμα που σημαίνει ότι στον τελικό από τους 46 παίκτες των φιναλίστ οι 20 ήταν νέγροι! 

Οι ομάδες με τους περισσότερους νέγρους ήταν το Βέλγιο κι η Αγγλία με 10 και 8 αντίστοιχα. Η Ελβετία είχε 5, η Γερμανία και η Ουαλία από 3, ενώ η Ιρλανδία και η Αυστρία από 2.  Τσεχία, Ιταλία και Βόρειος Ιρλανδία είχαν μόλις από έναν. 


Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε τεράστιες μάζες ανθρώπων. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα προπαγάνδας μαζί με το Hollywood. Το μήνυμα λοιπόν για την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης πέρασε για ακόμα μια φορά χωρίς καμιά αντίδραση. Οι Πορτογάλοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου από το πόδι ενός νέγρου που σκόραρε στην παράταση του... Copa Euro - Africa...


Bέλγιο


Γαλλία

Ακόμη πρέπει να βάλουμε στην πρώτη γραμμή τον γιγάντιων κρατών, την Αμερική, ύστερα την Ρωσία και την Κίνα. Πρόκειται για εδαφικούς σχηματισμούς που κατά μέγα μέρος έχουν επιφάνεια πάνω από δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτήν της σημερινής Γερμανικής αυτοκρατορίας.
Κι η Γαλλία το ίδιο πρέπει να προστεθεί στον αριθμό αυτών των κρατών. Όχι μόνο γιατί συμπληρώνει τον στρατό της με γεωμετρική πρόοδο χάρη στις αστείρευτες πηγές του έγχρωμου πληθυσμού που έχει κάτω από την κυριαρχία της, αλλά ακόμη και από το γεγονός ότι η επιδρομή των νέγρων της προοδεύει τόσο γρήγορα, ώστε πια μπορούμε να μιλούμε για την γέννηση ενός αφρικανικού κράτους στο ευρωπαϊκό έδαφος. Η αποικιακή πολιτική της Γαλλίας σήμερα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Γερμανίας του παλιού καιρού. Αν η εξέλιξη της Γαλλίας συνεχιστεί ακόμα 300 χρόνια με τον ίδιο ρυθμό,τα τελευταία κατάλοιπα του Γαλλικού αίματος θα εξαφανιστούν μέσα στο αφρικανοευρωπαικό κρατικό μείγμα που τώρα δημιουργείται : Μία πελώρια έκταση που θα πιάνει απο τον Ρήνο ώς το Κονγκό θα κατοικηθεί από μία κατώτερη φυλή που θα προέλθει από την αργή αλλά σταθερή επίδραση της επιμειξίας. Εδώ ακριβώς υπάρχει διαφορά της Γαλλικής αποικιακής πολιτικής απ'την αλλοτινή δική μας.

Adolf Hitler - Mein Kampf




Η Ισλανδία θα μείνει στην καρδιά μας ως πρότυπο εθνικής ευρωπαϊκής ομάδας. Δική μας ευχή να καταφέρει μια μέρα να σηκώσει το τρόπαιο ενάντια στις επίμεικτες ευρωαφρικανικές ομάδες. Οι Vikings μίλησαν στο υποσυνείδητο της λευκής φυλής. Η πολεμική ιαχή τους δονεί ακόμα την Άρια ψυχή και για τους λάτρεις του ποδοσφαιρικού θεάματος θα μείνει αλησμόνητη.

πηγη