Κοράνι, Ισλάμ, Εβραίοι και Ιησούς Χριστός

''Eνώ η Εκκλησία στέλνει προς τις δυο Ηπείρους, Ασία και Αφρική σταθερά κι αδιάκοπα ιεράρχες της, για να προσηλυτίσουν νέους οπαδούς - προσπάθεια εν πολλοίς άχρηστη που δεν μπορεί να πετύχει τίποτα μπροστά στην συνεχώς αυξανόμενη πρόοδο που σημειώνει η μωαμεθανική πίστη - χάνει στην Ευρώπη εκατομμύρια εκατομμυρίων οπαδούς που καταντούν αδιάφοροι και ξένοι προς την θρησκευτική ζωή ακολουθώντας τον δικό τους δρόμο''.

Αδόλφος Χίτλερ - Mein Kampf





Σούρα ελ Μπάκαρα:
89. Ας πέσει το ανάθεμα του Αλλάχ πάνω στους απίστους.
90. Και ταπεινωτική τιμωρία περιμένει τους απίστους.
98. Όποιος είναι εχθρός του Αλλάχ, των αγγέλων του, του Γαβριήλ και του Μιχαήλ, τότε κι ο Αλλάχ είναι εχθρός σε όσους αρνούνται την Πίστη.
104. Ω εσείς που έχετε πιστέψει! Μην λέτε: ''Ράινα'' αλλά ''ούνδουρνα'' και ακούστε τον γιατί για τους άπιστους υπάρχει φοβερή τιμωρία.
122. Ω! παιδιά του Ισραήλ θυμηθείτε τα ευεργετήματα που με αυτά σας γέμισα, κι ότι σας προτίμησα (τους προγόνους σας) από όλο τον άλλο κόσμο (που έζησαν στην εποχή τους, για το Μήνυμα Μου).
124. Και κοίτα! Όταν ο Κύριος δοκίμασε τον Αβραάμ με ορισμένες παραγγελίες που τις εκτέλεσε, είπε: ''Θα ορίσω εσέ Ιμάμη των ανθρώπων''. Και ο Αβραάμ παρακάλεσε: ''Ακόμη και τους απογόνους μου!''.
131. Και κοίτα όταν ο Κύριος του,  του είπε: ''Υποτάξου'' (γίνε μουσουλμάνος), απάντησε: ''Υποτάχτηκα στον Κύριο όλων των κόσμων''.
132. Αυτό ήταν το κληροδότημα που ο Αβραάμ άφησε στα παιδιά του. Το ίδιο έκαμε κι ο Ιακώβ. ''Παιδιά μου, ο Αλλάχ διάλεξε για χάρη σας την θρησκεία. Να μην πεθάνετε παρά μόνο στην πίστη του Ισλάμ''.
133. Μήπως ήσαν παρόντες όταν ο θάνατος παρουσιάστηκε στον Ιακώβ; Κι όταν είπε στα παιδιά του: ''Ποιον θα λατρέψετε ύστερα από μένα;'' του απάντησαν: ''Θα λατρέψουμε το Θεό σου και Θεό των πατέρων σου του Αβραάμ, Ισμαήλ και Ισαάκ, τον ένα (αληθινό) Θεό, σ΄αυτόν θα υποταχτούμε. (στο Ισλάμ)
135. Κι είπαν: ''Γίνετε Εβραίοι ή Χριστιανοί για να είστε στο σωστό δρόμο'' κι απάντησαν:  ''Όχι, ακολουθούμε την θρησκεία του Αβραάμ, του όρθιου, και ποτέ  δεν ήταν από τους ειδωλολάτρες''.
136. Να δηλώσετε: ''Πιστέψαμε στον Αλλάχ και σ' ότι αποκάλυψε σε μας (το Κοράνιο) και στον Αβραάμ, Ισμαήλ, Ισαάκ, Ιακώβ και στις φυλές και σ' ότι δόθηκε στον Μωυσή και τον Ιησού, και σ' ότι δόθηκε σε όλους τους προφήτες από τον Κύριο τους. Δεν κάνουμε καμιά διάκριση ανάμεσα σ' οποιονδήποτε απ' αυτούς. Κι εμείς σ' Αυτόν υποταχτήκαμε. (γίναμε μουσουλμάνοι)



Σούρα Αλ Ιμράν:
3. Σου έστειλε (βήμα - βήμα) το Βιβλίο με την αλήθεια, επικυρώνοντας όσα προανήγγειλε, κι έστειλε τον Νόμο (του Μωυσή) και το Ευαγγέλιο (του Ιησού).
33. Ο Αλλάχ διάλεξε τον Αδάμ, τον Νώε, την οικογένεια του Αβραάμ και την οικογένεια του Ιμράν πάνω απ' όλο τον κόσμο.
42. Κοίτα: Οι άγγελοι είπαν: '' Ώ Μαριάμ! Ο Αλλάχ σε διάλεξε και σ' εξάγνισε, προτιμώντας σε ανάμεσα απ' όλες τις γυναίκες των εθνών''.
45. Κοίτα! Οι άγγελοι είπαν: ''Ω Μαριάμ! Ο Αλλάχ σου αναγγέλει ευχάριστα νέα με τον Λόγο Του, το όνομα του θα είναι Μεσσίας (Ιησούς Χριστός) το παιδί της Μαριάμ, θα τύχει δε μεγάλης τιμής στον κόσμο αυτόν και στον μελλοντικό, και σύντροφος με εκείνους που βρίσκονται πολύ κοντά στον Αλλάχ.
47. Κι εκείνη ρώτησε: ''Ω Κύριε μου! Πως είναι είναι δυνατό να αποκτήσω παιδί, ενώ κανείς άνδρας δεν με πλησίασε;'' Είπε: '''Ετσι θα γίνει, ο Αλλάχ δημιουργεί ότι θελήσει. Όταν σχεδιάσει κάτι, διατάζει και λέγει. ''Γεννηθήτω'' και γίνεται
48. Και θα του διδάξει ο Αλλάχ το Βιβλίο, τη Σοφία, τον Νόμο και το Ευαγγέλιο.
49. Και θα ορίσει Αυτόν έναν απόστολο για τα τέκνα του Ισραήλ λέγοντας: '' Έχω έρθει σε εσάς με Σημάδι απ΄τον Κύριο σας, απ΄τη λάσπη, (όπως είναι) θα φτιάξω για σας τη μορφή του πτηνού θα φυσήξω μέσα σε αυτό και με την άδεια του Αλλάχ θα πάρει ζωή, θα θεραπεύσω τους εκ γενετής τυφλούς και τους λεπρούς και με την άδεια του Αλλάχ θα αναστήσω τους νεκρούς και θα σας φανερώσω τι θα τρώτε και τι θα αποθηκεύετε στα σπίτια σας. Μέσα σε αυτά υπάρχει Σημάδι για σας, αν πραγματικά πιστεύετε.

50. Έχω έρθει σε σας για να επαληθεύσω τον Νόμο που υπήρχε πριν από μένα. Και να σας επιτρέψω την χρήση ορισμένων που πριν ήταν απαγορευμένα για σας. Έχω έρθει σε εσάς με ένα Σημάδι, απ' τον Κύριο σας. Για αυτό να σέβεστε τον Αλλάχ και να με υπακούτε.
51. ''Είναι ο Αλλάχ Αυτός αυτός που είναι Κύριος μου και Κύριος σας. Για αυτό να Τον λατρεύετε. Αυτός είναι ένας δρόμος που είναι ίσιος''.
52. Όταν ο Ιησούς αντιλήφθηκε την απιστία τους, είπε: ''Ποιος θα με βοηθήσει στο έργο του Αλλάχ;'' Αποκρίθηκαν οι μαθητές: ''Εμείς είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ. Πιστέψαμε στον Αλλάχ και να μαρτυρήσεις ότι είμαστε μουσουλμάνοι''.
55. Κι ο Αλλάχ είπε: ''Ω! Ιησού! θα σε πάρω και θα σε εξυψώσω ίσα με Εμένα και θα σε καθαρίσω από τις εξαπατήσεις αυτών που βλαστημούν και θα κάνω ώστε αυτοί που σε ακολουθούν να γίνουν ανώτεροι από τους απίστους μέχρι την μέρα της Κρίσεως, έπειτα όλοι εσείς σε Εμένα θα επιστρέψετε, και θα δικάσω ανάμεσά σας για ότι εσείς διαφωνούσατε''.



Σούρα ελ Νισά
125. Και ποιος έχει καλύτερη θρησκεία, απ' εκείνον που καθυπέταξε το πρόσωπο του στον Αλλάχ, κάνοντας το καλό, κι ακολουθεί την θρησκεία του Αβραάμ, στρέφοντας προς την αλήθεια; Κι ο Αλλάχ πήρε τον Αβραάμ ως αγαπημένο Του φίλο.

Σούρα ελ Μάιντε:
17. Άπιστοι είναι πραγματικά εκείνοι που λένε ότι ο Αλλάχ είναι ο Χριστός, ο γιος της Μαριάμ. Λέγε: "Ποιος έχει την ελάχιστη δύναμη έναντι του Αλλάχ που αν ήθελε μπορούσε να θανατώσει τον Χριστό, τον γιο της Μαριάμ, και την μητέρα του και όλους που βρίσκονται στην γη; Γιατί στον Αλλάχ ανήκει η κυριαρχία των ουρανών και της γης, κι ό,τι βρίσκεται ανάμεσά τους. Δημιουργεί ό,τι θέλει. Κι ο Αλλάχ είναι Παντοδύναμος.
51. Ω! Εσείς που πιστέψατε! Μην κάνετε φίλους σας και προστάτες σας τους Εβραίους και τους Χριστιανούς. Δεν είναι παρά μονάχα μεταξύ τους φίλοι και προστάτες. Κι εκείνος ανάμεσα σας που πιάνει φιλίες με αυτούς είναι ένας από αυτούς. Ο Αλλάχ δεν καθοδηγεί τον άδικο και παράνομο λαό.
75. Ο Μεσσίας, ο γιος της Μαριάμ δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά ένας Απόστολος.  Τόσοι και τόσοι απόστολοι πέρασαν πριν απ΄αυτόν.
82. Θα ανακαλύψεις ότι οι πιο φανατικοί στην έχθρα απ΄τους ανθρώπους προς τους Πιστούς είναι οι Εβραίοι κι οι Ειδωλολάτρες, οι συνεταιρίζοντες τον Αλλάχ. Ενώ θα ανακαλύψεις ότι οι πιο κοντά στην αγάπη προς τους Πιστούς είναι αυτοί που είπαν: ''Είμαστε Χριστιανοί''. Κι αυτό γιατί μεταξύ τους υπάρχουν άνθρωποι αφοσιωμένοι στη μάθηση, καθώς και μοναχοί που δεν είναι υπερήφανοι.

Jesus is a muslim


116. Και πρόσεξε όταν ο Αλλάχ θα πει: ''Ω! Ιησού! Μήπως είπες στους ανθρώπους: ''Λατρεύετε εμένα και την μητέρα μου σαν θεούς εκτός από τον Αλλάχ;'' ''Δόξα σ' Εσένα, ποτέ δεν θα έλεγα ότι δεν είχα δικαίωμα να πω. Κι αν είπα τέτοιο πράγμα εσύ θα το γνωρίζεις αμέσως. Γιατί ξέρεις τι κρύβει η καρδιά μου ενώ εγώ δεν ξέρω τι υπάρχει  στη δική Σου. Γιατί Εσύ είσαι ο γνώστης όλων όσων είναι κρυμμένα.




jesus is a slave of allah

jesus loves islam